Samulaş’da “Etkili İletişim” Eğitimi


Samulaş’da “Etkili İletişim” Eğitimi

Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş A.Ş.’ de görev yapan personele yönelik 28 Mart 2016 Pazartesi günü başlayan “Etkili İletişim ve Birey Toplum İlişkileri“ konulu eğitim tamamlandı.

2010 yılında Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Samulaş A.Ş. Samsun halkına toplu taşıma hizmetinin yanı sıra otopark, teleferik, Samkart Bayi ile Başvuru Merkezi ve Tramvay Gazetesi gibi hizmetlerde veriyor. Vermiş olduğu bu hizmetler sonucunda gerek Samsun halkı gerekse şehir dışından Samsun’ a gelen misafirlerin kaliteli hizmet alması ve memnuniyetin en üst seviyede tutulması için tüm personelinin düzenli olarak eğitimler almasını sağlayan Samulaş A.Ş.’ de bu tür eğitimler kurum kültürü halini aldı.

Samulaş A.Ş. ve Samsun İl Milli eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş A.Ş. Eğitim Salonu’nda 29-31 Mart tarihleri arasından yapılan “Etkili İletişim ve Birey Toplum İlişkileri“ konulu eğitim 8 ayrı gruptan yaklaşık 330 personelin katılımı ile tamamlandı.

Eğitim sonunda Samulaş A.Ş. Yönetim Kurulu Kadir GÜRKAN, Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görevli Eğitim Uzmanı İrfan ERTAV’ a Samulaş’ ta vermiş olduğu eğitimden dolayı teşekkür etti ve eğitim için gelen Samulaş A.Ş. personeli ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.


Yayın Tarihi: 01/04/2016