Samsunlular, Güçlü Bir Meclis İle Birlikte Cumhurbaşkanımızı Birinci Turda Seçecektir


Samsunlular, Güçlü Bir Meclis İle Birlikte Cumhurbaşkanımızı Birinci Turda Seçecektir

AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Milletvekili Fuat Köktaş ve Milletvekili adayı Yusuf Ziya Yılmaz ve Muhammet Yasir Okudan ile birlikte Tekkeköy Belediyesi tarafından düzenlenen ve 12 bin kişinin katıldığı iftar programına katıldı.

Semazen gösterisi ve Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından hep birlikte oruçların açıldığı iftar programında, Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan, Milletvekilleri Çiğdem Karaaslan ve Fuat Köktaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Milletvekili adayı Yusuf Ziya Yılmaz ve Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar halka hitap etti.

Böylesine güzel ve samimi bir ortamda kendilerini Tekkeköylüler ile buluşturan Belediye Başkanı Hasan Togar’a teşekkür eden AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

İl Başkanı Karaduman, “27 Mayıs darbesinin üzerinden tam 58 yıl geçti. 27 Mayıs 1960 günü demokrasiye vurulan darbe Ülkemizin utanç vesikası olarak kayıtlara geçmiş ve milletimizin hafızasına kazınmıştır. 27 Mayıstan sonra kurulan düzmece mahkemeler ile milletin iradesiyle seçilmiş bir Başbakan, iki bakanıyla birlikte şehit edilmiştir. Bu vesileyle Adnan Menderes ve arkadaşlarını rahmetle yad ediyorum. Bu millet darbelere ve darbe teşebbüslerini asla unutmayacak. Vatandaşımız yıllarca sıkıntılar çekti, rahat yüzü, bolluk yüzü görmedi. Ne zamanki AK Parti iktidara geldi. Vatandaşlarımız arasında birlik, beraberlik hasıl oldu. Bolluk, bereket geldi. Şükürler olsun 16 yıldır bu millet Cumhurbaşkanımıza güveniyor ve ülkeyi onun yönetmesini istiyor. 16 yılda yakaladığımız istikrar sayesinde Türkiye 3 kat büyüdü ve milletimiz bunu görüyor. Eğer bu darbe teşebbüsleri olmasaydı 16 yıl içerisinde 3 kat değil daha fazla büyüyebilirdik. Büyümenin devamı, istikrarın sürmesi için artık bu tarz teşebbüslerin önü alınmalıdır. Milletimiz bunun için ilk onayı referandumda verdi. Şimdi bu referandumun ilk uygulamasını 24 Haziranda yapacağız. Milletimizin iradesiyle güçlü bir meclis ve güçlü bir hükümet ile birlikte güçlü bir Türkiye’nin inşası için çalışmalarımıza hız vereceğiz. Ben inanıyorum ki, Samsunlu hemşerilerimiz güçlü bir meclis ile birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı birinci turda seçecektir”  diye konuştu.

İl Başkanı Karaduman daha sonra Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan ile birlikte Tekkeköy Konutlar Camiinde yatsı ve teravih namazı kıldı. İl Başkanı Karaduman, namaz sonrası Tekkeköylüler ile birlikte çay eşliğinde sohbet etti.


Yayın Tarihi: 27/05/2018