Muhtar Dernek Başkanlarından Başkan Topaloğlu’na Ziyaret


Muhtar Dernek Başkanlarından Başkan Topaloğlu’na Ziyaret

Samsun Muhtarlar Dernek Başkanı Mustafa Öztürk ve İlçelerin Muhtarlar Dernek Başkanları, ilçe ziyaretleri kapsamında 19 Mayıs İlçesini ve 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarette ortak akıl vurgusuna dikkat çeken Samsun Muhtarlar Dernek Başkanı Mustafa Öztürk; ‘’ Samsunumuzun ve İlçelerimizin gelişmesi ve kalkınması için, ortak akılla yönetim anlayışının daha da gelişmesi için, bu ziyaretlere önem veriyoruz ve her ay bir ilçemizi ziyaret ederek hem ilçemizi gezme fırsatı buluyor hem de ilçemiz hakkında bilgi sahibi oluyoruz. Bizleri tarım ve turizm şehri bu güzel 19 Mayıs İlçesinde ağırladığınız için teşekkür ediyoruz.’’ dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ‘’ Demokrasi bir nehirse o nehri besleyen kaynakların ana kolları muhtarlardır. Bütün muhtar derneklerinin bir arada olması, şehrin problemleriyle, sorunlarıyla ve güzellikleriyle ilgili paylaşım noktasında birliktelik sergilemeleri bizleri son derece memnun etmiştir. Sizlerin de belirttiği gibi bizler 15 yıldır ortak akıl vurgusuyla ilçemizde görev yapıyoruz. Kıymetli muhtarlarımızla ve vatandaşlarımızla birlikte sürekli istişare halinde, her gün halk günü olan bir belediye başkanlığı yürütüyoruz. Bu birlik ve beraberliğin artarak devam etmesini temenni ediyorum.’’ dedi.

Ziyaretin ardından Başkan Topaloğlu, Engiz Kadın Kooperatifi tarafından hazırlanan ürünlerin bulunduğu hediyeleri Muhtarlara taktim etti.

Belediye Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarete 19 Mayıs Kaymakamı İbrahim Civelek, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Serkan Kalınbacak ve 19 Mayıs Muhtarlar Dernek Başkanı Salih Karakartal katıldı.


Yayın Tarihi: 11/12/2023 - 15:21