Halk Meclisleri Kurarak Vatandaşlarımızı Yönetime Dâhil Edeceğiz


Halk Meclisleri Kurarak Vatandaşlarımızı Yönetime Dâhil Edeceğiz

Yemyeşil bir samsun için çalışacağız

Beyaz masayı yeniden kuracağız

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Güney, Milli Görüş Belediyelerinin Avrupa’dan birçok ödül aldıklarını ve Milli Görüş Belediyeciliğinin üniversitelerde tez konusu haline geldiğini kaydetti.

YRP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Güney, Karadeniz Balkan ve Rumeli Dernekler Federasyonu Başkanı Salih Meriç ve üyelerini ziyaret ederek Milli Görüş Belediyeciliğinin başarılarını anlattı.

Milli Görüş Belediyelerinin sosyal belediyecilik uygulamalarının ilk örneğinin Ramazan Çadırları olduğunu hatırlatan Güney, Milli Görüş Belediyelerinin Ramazan Çadırları uygulamasının Türkiye’nin hemen hemen her yerinde pek çok belediye tarafından uygulandığını belirtti.

Güney, “Ramazan’da yolcuya, öğrenciye, sokakta kalmış, iftara evine yetişememiş herkese yine iftar sofraları hazırlayacağız.

Milli Görüş Belediyeciliğinde olduğu gibi yine ihtiyaç sahiplerine, dar gelirlilere erzak, kömür, ilaç, kitap ve okul malzemeleri yardımlarını başlatacağız.

Göreve gelir gelmez dağıtacağımız Başak Kart sahiplerine, kadınlara, çocuklara, yoksullara ve yaşlılara refah seviyelerini yükseltecek ayni ve nakdi destekler yapacağız.

BEYAZ MASAYI YENİDEN KURACAĞIZ

Yine Milli Görüş Belediyeciliğinin olmazsa olmazlarından olan Beyaz Masa’yı yeniden kurarak çözüm merkezlerinin vatandaşlara çağrı merkezlerinin uyguladığı muamelelerden kurtaracağız.

Bize oy veren vermeyen herkesi kuracağımız Halk Meclislerine davet ederek Seçmenini Denetle Projesi kapsamında onları yönetime dâhil ederek nerede eksiğimiz var, nerede yanlış yapıyoruz, bizzat vatandaşlarımız tarafından birinci elden dinleyecek ve proje ve icratlarımızı buna göre şekillendireceğiz.

Projeci ve yatırımcı yaklaşımlarla şehrimizin uzun dönemli meselelerine vatandaşlarımızın bire bir katkılarını sağlayacağız.

MİLLİ GÖRÜŞ YEREL YÖNETİM ANLAYIŞINI HÂKİM KILACAĞIZ

Milli Görüş Yerel Yönetim Anlayışının kültürde, sanatta sporda öz değerlerimize uygun politikalarıyla geçmişten geleceğe uzanan bir köprü oluşturmak için ülkemizin kıymetlerini kendi anlayışımıza göre halkımızla buluşturacağız.

Bütün bunları hayalden öte bir gerçeklikle yeniden kurgulayarak Samsunumuzu insan onuruna yakışan kültürüyle, sporuyla yemyeşil bir şehir haline getirecek, yeni bir yol, yeni bir inşaat yapmak için ağaç kesme işine son vereceğiz. Bitki ve hayvan dokusuna uygun mimariler geliştirerek yabancı coğrafyaların Samsun’a uygun olmayan peyzaj çalışmalarını bire bir Samsun’a uygulamaktan vaz geçerek; yazın sıcağında gölgelenecek, oturacak yeri, kışın soğuğunda sığınılacak yeri olmayan meydan projelerine insan eli değdirerek ağaçlarla, sıcak mekânlarla donatacağız.

Tarım Orman ve Hayvancılık Bakanlığı’nın oluru olmadan bir ağaç keseni kestiğine pişman edeceğiz.

En kısa zamanda kestiği ağacın yerine yüzlerce fidan dikmesini şart koşacağız.

Hayvanlara yapılan eziyetlere, onları aç susuz çaresiz bir şekilde sokaklarımızda yaşamalarına son vereceğiz.

Hayvan konaklarımızda onları Allah’ın bizlere birer emaneti kabul ederek bütün sağlık sorunları halledilmiş olarak yaşayabilmelerine imkân sağlayacağız.


Yayın Tarihi: 31/01/2024 - 13:27