Cevat Öncü İnşaat Mühendisleri Odası'nı Ziyaret Etti İş Birliği Mesajı Verdi


Cevat Öncü İnşaat Mühendisleri Odası'nı Ziyaret Etti İş Birliği Mesajı Verdi

CHP Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Cevat Öncü, uzun yıllar başkanlığını yaptığı İnşaat Mühendisleri Odası Samsun Şubesi’ni ziyaret ederek, “Meslek odaları ve ilgili paydaşlarla her zaman diyalog ve işbirliği halinde olacağız. Atacağımız adımlarda,  meslek odalarımızın görüş ve önerilerini dikkate alacağız” dedi.

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, meslek odaları ziyaretlerine 10 yıl başkanlığını yaptığı İnşaat Mühendisleri Odası Samsun Şubesi’nden başladı. Başkan Hüseyin Talak ve yönetim kurulunu ziyaret eden Cevat Öncü, “Seçim çalışmalarımız kapsamında, önceki dönemlerde yönetim kurulu başkanı olarak hizmet etmiş olduğum İnşaat Mühendisleri Odası Samsun Şubesi'ni ziyaret ettik. Uzun yıllar Birlikte görev yaptığımız yönetim kurulu Başkanı ve üyesi meslektaşlarımla, yıllardır üzerinde çalıştığımız konuları artık masanın diğer tarafında olan bir siyasetçi olarak yeniden gündeme getirdik. Seçildiğimiz takdirde, daha önce birlikte üzerinde çalıştığımız, şehrimizin deprem dirençli bir kent haline getirilmesi, deprem master planını oluşturmak, Samsunumuzu su baskınlarıyla anılan bir şehir olmaktan çıkarmak, ulaşım sorunları gibi konularda, birlikte çalışacağımızın sözünü verdik” ifadelerini kullandı.

Yıllarca Samsun adına gündeme getirdikleri, doğru olarak savundukları konularda meslek odaları ve ilgili paydaşlarla beraber adım atacaklarını dile getiren Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, meslek odaları ve ilgili paydaşlarla iş birliği içinde olup, en doğru uygulamaları hayata geçirmeyi amaçladıklarını belirtti. Öncü, “Göreve seçildiğimizde de, beraber tartışarak, görüşerek bu yönde uygulamalar yapmak için çalışacağımı kendileriyle bir kez daha paylaştım” dedi.


Yayın Tarihi: 03/01/2024 - 10:56