İlkadımlılara Bir Müjde Daha


İlkadımlılara Bir Müjde Daha

4 mahallede doğalgaz sevinci

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok muhtarlarla bir araya geldiği buluşmada İlkadım'ın dört mahallesinin yapılan plan değişikliği ile doğalgaza kavuşacağının müjdesini verdi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok Acem Tekkesi ve Sohbet Evinde gerçekleştirilen programla İlkadımlı muhtarlarla bir araya geldi. AK Parti İlkadım İlçe Başkan Vekili Serkan Akyüz'ün de katıldığı buluşmada proje ve hizmetler konuşuldu. Muhtarlardan gelen talepleri de dinleyerek değerlendiren Başkan Erdoğan Tok doğalgaz hizmeti alamayan 4 mahalleyi yapılan plan değişikliği ile doğalgaza kavuşturacaklarını belirtti.

"VATANDAŞIMIZ ADINA SORUMLULUĞU BİZ ALDIK"

"Kentimizin en önemli ihtiyacı olarak gördüğümüz kentsel dönüşümde vatandaşımız için sorumluluk almaya devam ediyoruz" diyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; "SAMGAZ ile gerçekleştirilen görüşmeler sonrası ileride gerçekleşecek değişiklikler için belediye olarak sorumluluğu almayı kabul ettik. Böylece doğalgaz kullanamayan vatandaşlarımızın mağduriyetlerini ortadan kaldırmış olacağız. İleride gerçekleşebilecek imar değişiklikleri nedeni ile doğacak maliyetleri belediye olarak karşılayarak vatandaşımız için beklemeye gerek kalmadan bu hizmetin gerçekleşmesini sağlıyoruz" diye konuştu.

"ORTAK AKILLA EN İYİ HİZMETLERİ HAYATA GEÇİRİYORUZ"

Muhtarlar ile gerçekleştirilen mahalle buluşmalarının iletişimi en üst düzeye taşıdıklarını belirten Başkan Tok; "Her fırsatta muhtarlarımız, esnaflarımız ve değerli hemşehrilerimizle buluşarak tüm planlamalarımızda ortak aklı rehber edindik. Bugün verdiğimiz bu müjdenin planlama sürecinde de mahalle sakinlerimiz ve muhtarlarımızla istişareler gerçekleştirerek ortak bir karar aldık. Uzun zamandır çözülemeyen bir sorun olan doğalgaz sorununu böylelikle çözmüş olduk. SAMGAZ Genel Müdürümüz ile de görüşerek çalışmaların başlama süreci ile ilgili son bilgileri bizzat aldım. Kısa bir süre içerisinde başlayacak altyapı çalışmaları ile Anadolu Mahallesinin tamamı, Zeytinlik, Hastane ve Kadıköy mahallelerimizin de doğalgaz kullanamayan bölgeleri doğalgaz’a kavuşacak. Bu mahallelerimizin yanı sıra Fevzi Çakmak Mahallemiz içerisinde Çarşamba mahallesi olarak anılan bölgemizde de yaşanan doğalgaz sorununu çözmek adına görüşmelerimizi başlatmış bulunuyoruz. Şimdiden kıymetli hemşehrilerimiz ve ilçemiz için hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.


Yayın Tarihi: 05/01/2019