Şehrim 2023 Projesi Başladı


Şehrim 2023 Projesi Başladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Çiğdem Karaaslan'a Teşekkür

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın başında olduğu "Şehrim 2023" projesini başlattı.

AK Parti Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı, yaşam ve mekan kalitesi yüksek, kimlikli, sürdürülebilir şehirler kavramlarından yola çıkarak, tıpkı Türkiye’nin 2023 hedefleri gibi her şehrin kendine özgü 2023 hedeflerini ve vizyon planlarını ortaya koymayı hedefleyen Şehrim 2023 projesini hayata geçirdi.

Cumhurbaşkanı'ndan Karaaslan'a Teşekkür

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi önündeki ‘Şehrim 2023’ projesini başlattı.

Erdoğan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’ın yaptığı çalışmalara teşekkür ederek, “Genel Başkan Yardımcımızın bu hazırlığına, çalışmalarına partim adına çok çok teşekkür ediyorum. Türkiye'de bir ilki Çiğdem Hanım ve ekibi gerçekleştiriyor. 2023'e bir ön yatırım olarak da devam eden bir adım. Şu ana kadar da bu tür adımları atan herhangi bir siyasi parti yok. Bu otobüslerimiz doğu ve batıya giderek şehirlerimizi dinleyecekler, şehirlerimizin görüşlerini tespit edecekler. Oradaki halkımızın hayallerini, beklentilerini tespit edecekler. Görüşler, tespitler çok çok önemli. Bize bir geri dönüş oluşturacaklar. Parti olarak çalışmalarımızı olgunlaştıracağız. 2019 seçimlerine ön bilgilerle girme fırsatı bulacağız. Tüm kadroya yolunuz açık olsun diyorum" dedi.

Karaaslan: Büyük ve Güçlü Türkiye İddiamızın Bir Sonucu

Proje hakkında bir açıklama yapan Çiğdem Karaaslan ise, “Hayalle başlayan yolculuğumuzda hedeflerimize sıkı sıkıya, büyük bir inanç ve gayretle bağlandık. Büyük ve güçlü Türkiye iddianın bir sonucu olan Şehrim 2023 projemiz, Türkiye’nin 2023 hedefleri gibi her şehrin kendine özgü 2023 hedeflerinin belirlenmesi amacıyla şehirlerimizi; o şehri en iyi bilenlerden, o şehirde yaşayanlardan dinlemek, vatandaşlarımızın şehirlerine dair hayallerini, görüş ve önerilerini almayı amaçlıyor" diye konuştu.

Uğurlama törenine Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Çiğdem Karaaslan’ın yanı sıra Bakanlar, Genel Başkan Yardımcıları ve milletvekilleri katıldı.


Yayın Tarihi: 09/03/2018