Sezonu Açıldı, En Çok Tercih Edilen Ajandalar


Sezonu Açıldı, En Çok Tercih Edilen Ajandalar

Ajanda sezonu açıldı. Pratik kullanımı ve işlevselliğiyle iş yaşamının vazgeçilmezlerinden biri olan ajandalar, her şirket çalışanının etkinlik ve organizasyonları düzenli olarak not alabilmesini sağlıyor. 2018 yılı ajandaları, şirketler tarafından ilgi görmeye başladı. İşyerinin alışveriş yeri Avansas.com satış verilerine göre, en çok tercih edilen ajandalar belli oldu.

Ajandalar, pratik kullanımı ve işlevselliğiyle iş yaşamının vazgeçilmezlerinden biri. Uzun süreli kullanımı ile her şirket çalışanının ihtiyacı olan ajandalar, yıl içerisinde planlanan her türlü etkinlik ve organizasyonun hatırlanmasını sağlıyor. Yeni yılın ajandaları ile günlük, aylık ve yıllık planları düzenli bir şekilde not almak mümkün.

Gelişen teknolojiler sayesinde notlar artık bilgisayarlara, akıllı telefonlara veya tabletlere kaydedilse de ajandalar henüz önemini yitirmedi. Bankacılardan öğretmenlere, işletme sahiplerinden öğrencilere kadar herkesin kullandığı bir tür organizatör olan ajandalar, hatırlatıcı göreviyle iş yaşamının en büyük yardımcılarından biri oluyor.

Yeni yılın yaklaşması ile birlikte ajanda sezonu artık başladı. Özellikle Kasım, Aralık ve Ocak aylarında daha çok satılan ajandalar Avansas.com stoklarında yerini aldı. 2018 ajandaları, planlarını not etmek isteyen çalışanlar tarafında büyük ilgi görüyor.

SİYAH KAPAKLI ÇİZGİLİ AJANDA FAVORİ

İşyerinin alışveriş yeri Avansas.com satış verilerine göre, en çok siyah kapaklı ve çizgili ajanda tercih edilirken bu ajandaları, lacivert ve kırmızı renkli ajandalar takip ediyor. Özellikle elde ve çantada taşımaya elverişli olan küçük boy ajandalar daha çok satılıyor.


Yayın Tarihi: 03/11/2017