Milletimiz Güçlü Bir İrade Sergiledi1


Milletimiz Güçlü Bir İrade Sergiledi1

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, 24 Haziran’da gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

24 Haziran’da rekor düzeyde gerçekleşen seçimlere katılım oranını hatırlatan Karaaslan, “Türkiye genelinde, Cumhurbaşkanı ve 27’nci Dönem Milletvekili Genel Seçiminde % 87 oranındaki katılım oranıyla önceki seçimlerin rekorunu kırmakla kalmadık; dünyanın pek çok yerinde % 50’yi ancak bulabilen seçimlere katılımın çok üstünde bir oranla millet olarak 24 Haziran’da demokrasimizi daha da güçlendirme konusunda güçlü bir irade sergiledik.” dedi.

 “24 Haziran; Büyük Ve Güçlü Türkiye’nin Tarihe Vurduğu Mühürdür”

24 Haziran’ın Türkiye demokrasi tarihinde yeni bir dönemi başlattığını ifade eden Karaaslan, “24 Haziran’da sandıktan çıkan güçlü karar milli iradenin zaferi, demokrasinin bayramıdır. Bu seçim; irade, erdem ve cesaretle yola çıkanların yazdığı bir başarı hikâyesi, büyük ve güçlü Türkiye’nin tarihe vurduğu mühürdür.” açıklamasında bulundu.

“Milletin Oylarıyla Yeni Bir Dönem Açılmıştır”

“Milletin adamı Sn. Recep Tayyip Erdoğan ile milletin partisi AK Parti’mize verilen destek; milletimizin büyüme ve kalkınmadan, eser ve hizmet siyasetinden, büyük ve güçlü Türkiye’den, tüm dünyanın gözleri önünde, “Dünya Beşten Büyüktür” diyen iradeden yana saf tuttuğunun en önemli göstergesidir.” ifadelerine yer verdi.

“Milletimizin güçlü desteğinin bizlere büyük bir sorumluluk yüklediği bilinciyle yeni dönemde daha çok çalışacak, projelerimizi hayata geçirmeye devam ederken¸ hak ve özgürlükleri geliştirme konusundaki kararlılığımızı sürdüreceğiz.” diyen Karaaslan, “Milletimizin oylarıyla açılan yeni dönemde güven ve istikrarla geleceğe umutla bakan bir Türkiye’yi Cumhurbaşkanımız, Meclis’imiz ve milletimizle birlikte şahlandıracak ve büyük hedeflerine ulaşmış bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz.” açıklamalarına yer verdi.


Yayın Tarihi: 25/06/2018