Çocukların Bayramı'nda Koltuk Çocukların


Çocukların Bayramı'nda Koltuk Çocukların

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı,  Milli Mücadele'nin başşehri Samsun'da yine coşkuyla kutlandı. Bu anlamlı günde Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna 15 Temmuz Şehitleri İmam-Hatip Orta Okulu 6'ıncı sınıf öğrencisi Aydın Fatih Atasoy oturdu.

Samsun 'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük coşkuyla kutlandı. Samsun Büyükşehir Belediyesi'ndeki kutlamalarda ise Başkanvekili Nihat Soğuk, 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Orta Okulu öğrencilerini ağırladı.

'BAŞKAN OLMAK GÜZEL DUYGU...'

Bir 23 Nisan geleneği olarak makam koltuğuna oturan 6'ıncı sınıf öğrencisi Aydın Fatih Atasoy, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın çok güzel bir armağan olduğunu söyledi. Atasoy, "Başkan olmak çok güzel bir duygu. Arkadaşlarımla birlikte burada olduğum, bu duyguyu yaşadığım için çok mutluyum. Gelecek Türkiye’sine hizmet edebilmek için derslerimize çok çalışmalı, anne, baba ve öğretmenlerimize saygılı olmalıyız" dedi.

NİHAT SOĞUK'TAN KUTLAMA

Başkan Vekili Nihat Soğuk ise "Bugün tüm yetkiler çocuklarımızda. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bizleri ziyaret eden öğrencilerimiz başkanlık koltuğuna oturarak bizlere talimat verdiler. Bugün çocuklarımızın günü. Her zaman olduğu gibi bugün de karşılıksız taleplerini yerine getireceğiz. Tüm yavrularımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.


Yayın Tarihi: 22/04/2019