Şahin: ''23 Nisan Atatürk’ün Liderliğinde Yeniden Şahlanıştır''


Şahin: ''23 Nisan Atatürk’ün Liderliğinde Yeniden Şahlanıştır''

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolaysıyla yayınladığı mesajda “23 Nisan 1920, vatanımızın dört bir tarafının işgal edildiği, milletimizin yok olmanın eşiğine geldiği hayati bir dönemde, Türk Milletinin Büyük önder Atatürk’ün liderliğinde yeniden dirilişinin, silkinişinin ve şahlanışının timsalidir” dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir" şiarıyla Büyük Önder Atatürk’ün liderliğinde Kurtuluş Savaşını başlatan aziz milletimiz, tüm imkânsızlıklara rağmen, ayağına pranga vurulmasına izin vermemiş, o çetin mücadeleyi zaferle neticelendirmiştir. Milli iradenin tecelligahı, İstiklal Harbimizin karargâhı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi, aynı zamanda bağımsızlığımızın da sembolüdür.

Bu müstesna günün, ülkemiz, milletimiz ve çocuklarımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum. İstiklal Harbimizin Başkomutanı, Cumhuriyetimizin banisi, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal ile tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum. 23 Nisan 1920, vatanımızın dört bir tarafının işgal edildiği, milletimizin yok olmanın eşiğine geldiği hayati bir dönemde, Türk Milletinin Büyük önder Atatürk’ün liderliğinde yeniden dirilişinin, silkinişinin ve şahlanışının timsalidir.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 98. kuruluş yıldönümü ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Tüm çocuklarımızın, tüm dünya çocuklarının bu müstesna bayramını gönülden tebrik ediyorum.”


Yayın Tarihi: 21/04/2018