2024 Yılı Giresun’umuzu Daha da İleriye Taşıma Yılı Olacak


2024 Yılı Giresun’umuzu Daha da İleriye Taşıma Yılı Olacak

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, tüm Giresunluların yeni yılını kutladı.

Başkan Şenlikoğlu mesajında şunları kaydetti: “Sevinçlerini ve üzüntülerini hep birlikte paylaştığımız 2023 yılını geride bırakarak, yeni umutlar ile 2024 yılına giriyoruz. 2023 yılında bir yandan şehrimizin sorunlarına çözüm üretirken, diğer yandan da yatırımlarımızla şehrimizi geliştirip güzelleştirdik. Yıl içerisinde yaşanan deprem felaketlerinde sergilediğimiz dayanışma ile de çalışmalarımızı etkin bir şekilde sürdürdük. Geride bıraktığımız 12 aylık süreçte bütün birimlerimizle birlikte el ele vererek hemşehrilerimize hizmet etmenin onur ve mutluluğunu yaşadık. Göreve geldiğimiz günden itibaren ilk günkü heyecanımızla şehrimizin geleceğini inşa etmek için gece gündüz demeden çalıştık. Geride bıraktığımız yıl içerisinde mega projeler, temel belediyecilik, kültür sanat, sosyal projeler ve spor alanına kadar birçok alanda birbirinden önemli ve değerli projeleri Giresun’umuz için hayata geçirdik. 2024 yılı Giresun’umuzu daha da ileriye taşıma yılı olacak. Yeni hedefler, yeni projeler ve yatırımlarla şehrimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın tüm hemşehrilerimiz başta olmak üzere, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.”


Yayın Tarihi: 01/01/2024 - 14:50