Hizmetlerimiz 2020’de Artarak Devam Edecek


Hizmetlerimiz 2020’de Artarak Devam Edecek

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımladı. 2020 yılının devletimizle, milletimizle el ele vererek başarılı, hayırla çalışmalara imza atma inancıyla, Türkiye’miz için, Canik ilçemiz için ve tüm insanlık için, mutluluk içerisinde, huzur, barış, kardeşlik içerisinde geçmesi temennisinde bulundu.

“Hizmetlerimiz artarak devam edecek”

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı mesajında, “Acısıyla, tatlısıyla 2019 yılını geride bırakıyoruz. İlçemiz açısından başarılı bir yıl geçirdiğimizi düşünüyorum. Vatandaşlarımızla, çalışma arkadaşlarımızla birlikte Canik ilçemiz için elimizden ne geliyorsa yapma gayreti içerisinde olduk. Her mahallemize eşit hizmet anlayışıyla çalışmalarımızı yürüttük. Şeffaf, denetlenebilir, hesap verebilir bir yönetim anlayışı ile önceliklerimizi belirleyerek asli işlerimize yöneldik. Gönül belediyeciliği anlayışıyla lüksten şatafattan kaçındık. Sosyal yardım faaliyetlerimizi devam ettirdik. “Başkan Mahallemde”, “Başkan Okulumda” projelerimizle mahalleli kardeşlerimizle ve okullarımızı ziyaret ederek öğrencilerimizle, öğretmenlerimizle, velilerimizle birlikte olduk, ihtiyaçları belirleyip, çözümü noktasında elimizden gelenleri yaptık. “Sokağım Evim Kadar Temiz” projemizle tertemiz bir Canik için çalışmalar yaptık, vatandaşlarımızı bilgilendirdik. “Hayata Engel Yok” projemizle 85 akülü engelli aracını ihtiyaç sahipleriyle buluşturduk. “Bir Kadının Hayatına Sen de Işık Ol” projemizle işsizlik sorununa çözüm bulmak, istihdama katkı sağlamak için iş garantili eğitimler düzenledik. Canikli sporcularımızın ulaşımlarını kolaylaştırmak için “Ücretsiz Spor Hattı” projemizle spor yapmalarını kolaylaştırdık. Esnaf ve Pazar ziyaretlerimizle sürekli vatandaşlarımızla iç içe olduk. Merkezi hükümetimiz tarafından yapılan “Millet Bahçesi” ilçemizin değerine değer kattı. İlçemizin hükümet konağına kavuşması için çalışmalar başlattık. Proje tamamlandı. 2020 yılında hükümet konağı bina yapımı başlayacak. Soğuksu ve Gaziosmanpaşa mahallelerimizde 2020 yılında gerçekleştireceğimiz kentsel dönüşüm çalışmalarının altyapısını oluşturuyoruz. Yeni bir anlayışla, heyecanla,  katılımcı, sosyal, kültürel, çevre dostu ve hizmet belediyeciliğimiz şükürler olsun meyvesini vermeye başladı. 2020 yılında da en büyük destekçimiz olan siz halkımızdan aldığımız güçle, her geçen gün büyüyen ve gelişen Canik ilçemizde yeni hedefler, yeni projeler ve yatırımlarla en iyi şekilde hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Geleceğin incisi Canik ilçemizi daha ileri taşımak için çok daha gayretli olacağız, yorulacağız” dedi.

“Tüm insanlarımızın yüzü gülsün”

Sandıkçı, “2019 yılı hayırlısıyla geride kaldı. 2020 yılında tüm düşlerimizin, hayallerimizin gerçekleşmesi dileğiyle, sevdiklerimizle birlikte, ilçe halkımızla, çalışanlarımızla birlikte, mutlu, huzurlu, sağlıklı bir yıl olmasını, bütün insanlarımızın ilçe halkımızın yüzlerinin güldüğü mutlu bir Canik, mutlu bir Türkiye, mutlu bir dünya temennisiyle milletimize ve dünya insanlık alemine hayırlar getirmesini rabbimden niyaz ediyorum”


Yayın Tarihi: 31/12/2019