En Güçlü Desteği Samsun’dan Bekliyoruz


En Güçlü Desteği Samsun’dan Bekliyoruz

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, “2019 seçimlerinde Türkiye’nin ve milletin geleceği için en güçlü desteği Samsun’dan bekliyoruz” dedi

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, 2019 yılında gerçekleştirilecek seçimlerin Türkiye’nin ve milletin kaderine yön vereceğini söyledi. ‘2002 yılından bu güne kadar girdiğimiz her seçimden başarıyla çıktık’ diyen Göksel, “Türkiye’nin geleceği için hep birlikte çalışmalıyız” diye konuştu.

ÇABALARI SONUÇSUZ KALDI

Türkiye’nin daha parlak bir geleceğe sahip olması için gece gündüz çalıştıklarını söyleyen AK Parti İl Başkanı Göksel, “Türkiye Cumhuriyeti, her geçen gün büyüyen ve gelişen bir ülkedir. Bu gelişimde kuşkusuz en büyük katkıyı AK Parti Hükümetleri sağlamıştır. Ülkemizin büyümesini, gelişmesini istemeyen şer odakları, demokratik olmayan yöntemlerle önümüze geçmeye çalıştılar. Ancak başaramadılar. Sınırlarımızın hemen yanına terör örgütü konuşlandırdılar, yetmedi darbe girişiminde bulundular, Türkiye Cumhuriyetini ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Avrupa’ya şikâyet ettiler. Ancak bu çabaları hep sonuçsuz kaldı. Türkiye’nin daha güçlü adımlar atabilmesi için önemli bir sürece girildi. 2019 seçimlerine 15 aydan az bir süre kaldı. Bu seçimlerin Türkiye’nin kaderini değiştireceğine inanıyor ve gençlerimize daha parlak bir gelecek bırakabilmek için, gece gündüz demeden çalışmalarımız teşkilatlarımız ile birlikte gerçekleştiriyoruz” şeklinde konuştu.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMALIYIZ

2019 seçimleri için gelecek, çıkar, makam ve mevki hesabı yapmadan çalışılması gerektiğini vurgulayan Göksel, “Bu ülkenin geleceği için elimizden gelen her şeyi yaparak, samimiyetimizden ve dürüstlüğümüzden asla taviz vermemeliyiz. 15 Temmuz’da vatanı için canını feda eden şehitlerimiz kadar bizler de cesur olmalıyız. Bu ülke için, bayrak için ne gerekiyorsa yapmalıyız. Milletimiz için bütün fedakârlıkları yapmaya mecburuz. 2019 yerel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine giderken, ülkemizin ve milletimizin menfaatlerini, kendi ego ve şahsi çıkarlarımızın önünde tutmaya mecburuz. Hiçbir gelecek, çıkar, makam ve mevki hesabı yapmadan ülkemizin, ümmetin, Orta Doğu'nun, masum ve mazlum milletlerin geleceği için gece gündüz çalışmaya mecburuz. Çünkü mazlum coğrafyanın kaderi Türkiye’ye bağlıdır. AK Parti Samsun Teşkilatları olarak, biz bu bilinçteyiz. Çalışmalarımızı da bu yönde sürdürüyoruz. 2019 seçimlerinde Türkiye’nin ve milletin geleceği için Samsun’dan güçlü bir destekle, en iyi sonuçları alacağız” ifadelerini kullandı.


Yayın Tarihi: 19/12/2017