Önemli projelerle 2018 Yatırımların Taçlandığı Bir Yıl Olacak


Önemli projelerle 2018 Yatırımların Taçlandığı Bir Yıl Olacak

Yayınladığı yeni yıl mesajında, Ordu ilinin tarihinde hiç görmediği değişimi hızlı ve muazzam bir şekilde yaşadığına dikkat çeken Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Önemli projelere imza atma yolunda net kararlar alırken, yatırım planlamalarımızı sorunsuz bir şekilde sürdürüyor ve sunduğumuz her hizmette kaliteyi öncelikli kılıyoruz” dedi.  

Başkan Enver Yılmaz, mesajında şu görüşlere yer verdi:

Üzüntüyü ve sevinci bir arada yaşadığımız 2017 yılını geride bırakıyor; yepyeni umutlara ve atılımlara ev sahipliği yapacak yeni bir yıla kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 2018 yılı, geride bıraktığımız süreçteki başarılarımızı daha ileri götürmek, birlik ve beraberlik içerisinde gelecekte daha neler yapabileceğimizi değerlendirip, hedeflerimizi hayata geçirmek için önemli bir fırsattır.

Bu düşünceyle millet olarak elbirliği ile çalışmamız, kendimize inanmamız, sahip olduğumuz olanaklar ve öz kaynaklarımızı en verimli biçimde kullanmamız yeterli olacaktır. Bu doğrultuda, şüphesiz ki en önemli sorumluluğumuz, birbirimize karşı hoşgörülü, yardımsever ve anlayışlı olmaktır.

Değişimi hızlı ve muazzam bir şekilde gerçekleştirmek suretiyle önemli projelere imza atma yolunda net kararlar aldığımız, yatırım planlamalarımızı sorunsuz bir şekilde sürdürüp sunduğumuz her hizmette kaliteyi öncelikli kıldığımız ilimizde 2018, yatırımların taçlandığı bir yıl olacak.

Doğuştan güzelliğini özgün ve modern projelerle tamamlayan şehrimiz, bölgemizin lideri olma yolunda önemli ölçüde ivme kazanmayı sürdürüyor. Her biri bir diğerinden özel ilçelerimizde hayata geçirdiğimiz ve planladığımız yatırımlarımız göz doldurduğu gibi kıymetli hemşehrilerimizin yaşamını kolaylaştırma konusunda da amacına ulaşmaktadır.

Artık yerinde saymayan ve her geçen yıl marka değeri yükselen kentimizde sunduğumuz hizmetler kapsamında 19 ilçesiyle birlikte hizmet alanı çok geniş olan Büyükşehir Belediyemizin vatandaşlarımızın taleplerine artı yönde cevap vererek isabetli yatırımlar gerçekleştirmesi kamuoyunda da büyük takdir görmektedir.

Şehrimizin fiziki yapısını modern yatırımlarla güçlendiren, insanımızın toplumsal yönünü yararlı projelerle destekleyen bizler, geleceğe vizyonlu bir Ordu bırakma gayreti gösteriyor, bu vesileyle 2018 yılının başta ülkemiz olmak üzere tüm insanlık için barış, huzur ve refah içinde geçmesini temenni ediyor; siz kıymetli hemşehrilerime sağlık ve esenlik dolu günler diliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.


Yayın Tarihi: 29/12/2017