Güler, Altınordu Belediyesini Ziyaret Etti


Güler, Altınordu Belediyesini Ziyaret Etti

Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu Belediyesini ziyaret etti.

Mart 2019 Yerel Seçimleri’nde AK Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Dr. Mehmet Hilmi Güler Ordu programları kapsamında Altınordu Belediyesine ziyaret gerçekleştirdi. Belediye önünde Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz ve birim müdürleri tarafından karşılanan Güler, daha sonra Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, AK Parti Altınordu İlçe Başkanı Av. Dursun Kurucu ve beraberindekilerle birlikte belediye birimlerini gezerek personellere işlerinde kolaylıklar diledi.

GÜLER: “ORTAK AKIL VE ORTAK ÇABA İLE ÇALIŞACAĞIZ” 

Ziyarette konuşan AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ortak akılla çalışacaklarını söyledi. Ordu’yu yıldız şehir yapma hedefinde olduklarını dile getiren Güler, “Değerli arkadaşlar bugün Altınordu’nun altın kadrolarını ziyaret etmenin mutluluğu içerisindeyim. Gerçekten tahmin ettiğim gibi pırıl pırıl bir ekiple karşılaştık. Dolayısıyla bu güzel ekibin projelerle Ordu’muza daha aydınlık bir gelecek hazırlayacağına inancım tam. Bu sebeple Altınordu’nun altın kadroları ile bu işi birlikte yapacağız. Fevkalade güzel bir kadro var. Ortak akılla, ortak çaba ile Ordu’muzu yıldız şehir yapma hedefimize adım adım gidiyoruz. Bizi izlemeye devam edin” dedi.

BAŞKAN TEZCAN’DAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktaran Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan ise konuşmasında AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve beraberindekilere ziyaret dolayısıyla teşekkür etti. Güler’e başarı dileklerinde bulunan Başkan Tezcan, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’in ziyareti bizleri son derece mutlu etti. Ziyaret kapsamında Sayın Güler ile bilgi alış verişi yapmış olduk. İşimiz hayırlı, yolumuz açık olsun. Arkadaşlarımız da bu ziyaretinizden mutlu oldular. Bu ziyaretlerin devamını bekliyoruz” diye konuştu.

Gerçekleşen ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi. 


Yayın Tarihi: 25/12/2018