Giresun’u Tarihinin En Büyük Hizmetlerine Kavuşturduk


Giresun’u Tarihinin En Büyük Hizmetlerine Kavuşturduk

‘Giresun Buluşması’ programında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı Avrupa ülkelerinin 16 Nisan halk oylaması süreciyle ilgili takındıkları tavra dikkat çekerek, “Bizim bakanlarımıza kapanan kapılar, dikkat edin Avrupa’da teröristlere sonuna kadar açıldı. Bizim bakanlarımızı polis zoruyla sınır dışına çıkartanlar, teröristlere polis korumasında gösteri yaptırdılar. Ne yaparlarsa yapsınlar, Avrupa’nın yüzündeki makyaj dökülüyor, altındaki o faşist, ırkçı, yabancı karşıtı İslam düşmanı bir yüz kendini göstermeye başlıyor” dedi.

GİRESUN’U TARİHİNİN EN BÜYÜK HİZMETLERİNE KAVUŞTURDUK

Geçen 14 yılda Giresun’a 13,5 milyar liralık yatırım yaptıklarını; eğitim, sağlık, spor, toplu konut, ulaşım da içinde olmak üzere her alanda şehri tarihinin en büyük hizmetlere kavuşturduklarını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Giresunluların ihtiyaç duyulan her yerde ve her zaman ülkesine, milletine sahip çıkarak bu hizmetlerin hakkını verdiğini söyledi.

Son iki yılda terörle mücadelede asker ve polis olarak on, 15 Temmuz darbe girişiminde iki Giresunlunun şehit olduğunu aktararak tüm şehitler için Allah’tan rahmet temennisinde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz gazilerinden Sabri Ünal'ı platforma davet ederek alnından öptü. 15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı gece, Üsküdar'dan geçen 2 tankın önüne yatarak onları durdurmaya çalışan ve hâlen geçirdiği ameliyatlarla tedavisi devam eden gazi Ünal için Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sabri benim şu anda gönüldaşım, dava arkadaşım, yoldaşım. İşte Giresun böyle evlatlar yetiştiriyor. Onun için Sabri’ler bizim iftiharımızdır” ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE’NİN 2023 HEDEFLERİNE ULAŞMASI İÇİN BU DEĞİŞİM ŞART

Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşması ve gelecek nesilleri için bu değişimin şart olduğunun altını çizerek, “Bundan sonraki kuşakların 2053 ve 2071 vizyonlarını hayata geçirebilmeleri başka türlü mümkün değil” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, halk oylamasına daha iki günün olduğunu hatırlatarak buluşmaya katılanları rehavete kapılmadan kapı kapı dolaşmaya davet etti ve ekledi: “Nasıl olsa bu iş bitti, yok, ne kadar yükseltirsek o kadar önemli.”

16 Nisan’ın Türkiye için bir aydınlık ve bir milat olacağını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şu çağrılarla tamamladı: “Giresun, 16 Nisan’da evet diyerek bu değişime omuz vermeye, katkı sağlamaya hazır mı? Giresun, kendisinin ve geleceğinin cumhurbaşkanlığı hükûmet sistemiyle sağlanacağına evet mi? Giresun, 16 Nisan’da Karadeniz gibi coşmaya hazır mı?”

Kaynak: tccb.gov.tr


Yayın Tarihi: 13/04/2017