‘’Giresun Şehreminleri’’ Fotoğraf Sergisi Açıldı


‘’Giresun Şehreminleri’’ Fotoğraf Sergisi Açıldı

Başkan Kerim Aksu:  ‘’Övünülecek bir tarihe sahibiz’’

Giresun Belediyesi 150. Yılı etkinlikleri kapsamında ‘’Giresun Şehreminleri’’ adlı fotoğraf sergisi Atatürk Meydanında açıldı.

Giresun Belediyesinde kuruluşundan bu yana görev yapmış Belediye Başkanlarının tümünün her bir panoda yer aldığı sergide konuşan Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu; ‘’Bugün burada belediyemizin 150. Yılı etkinlikleri kapsamında toplandık. Bugüne kadar Giresun’a hizmet edip emek vermiş belediye başkanlarımıza ölenlere rahmet, sağ olanlara uzun ömürler diliyorum. Bu şehir de hepsinin emekleri hizmetleri var hepsine şükranlarımı sunuyorum. Hayatta olan belediye başkanlarımızı akşamki programımıza davet ettim. Böyle önemli sergileri görmemiz takip etmemiz lazım. Şehrimizin tarihini iyi bilmemiz lazım. Biz gece gündüz bu şehre hizmet için çalışıyoruz. Ben bu şehrin evladıyım beni hayatta en çok mutlu eden şey bu şehir için çalışmak. Belki belediye tarihinin en önemli çalışmaları bizim zamanımızda oldu. Şehirde hizmet etmediğimiz mahalle sokak cadde yok. Vatandaşlarımızla uyumlu bir şekilde memleketimize hizmet ediyoruz.’’ diye konuştu.

Sergiye Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, Müdürler ve vatandaşlar katıldı.


Yayın Tarihi: 08/02/2019