Giresun Atatürk Meydanı Şehrin Prestij Noktası


Giresun Atatürk Meydanı Şehrin Prestij Noktası

Giresun Belediyesi tarafından yaklaşık 6 yıl önce yenilenen ve Giresun’un prestij noktası haline getirilen Atatürk Meydanı vatandaşların bolca vakit geçirdiği yer olmaya devam ediyor.

Belediye tarafından yenilenen ve şuan ki halini alan Giresun Atatürk Meydanı gençlerin, yaşlıların, çocukların ve tüm vatandaşların uğrak yeri olmayı sürdürüyor. Kısacası şehrin kalbinin attığı nokta olmaya devam ediyor. Bu kapsamda meydan üzerinde bulunan ağaçlar, yeşil alanlar, çiçeklikler, su havuzları, oturma bankları ve sokak kütüphanesinin görevliler tarafından sürekli periyodik bakımları yapılarak, daha düzenli ve şehre yakışır halde olması için çaba sarf ediliyor.

“OTURMA GRUPLARI YENİLENDİ”

Atatürk Meydanı’nda bulunan oturma grupları yenilendi.

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen yenileme çalışmaları kapsamında meydan üzerinde bulunan ve Giresun’un tüm ilçelerinin adının yazdığı oturma grupları yenilendi. Yapılan çalışmalar kapsamında 17 adet ilçe isimlerinin yazdığı oturma grubu banklar, su havuzları kenarında bulunan oturma alanları ve yuvarlak oturma alanlarının tamamı yenilendi. Yaklaşık 2 ay süren yenileme çalışmaları kapsamında birinci sınıf sedir ağacından malzemeler kullanılarak, yağmura dayanıklı hale getirildi.

“BENZER ÇALIŞMALAR BALIK PAZARINDA DA YAPILDI”

Atatürk Meydanı’nda yapılan yenileme çalışmaları şehir merkezi girişinde bulunan Çotanak Balık Pazarı etrafında da yapıldı. Balık Pazarı etrafında bulunan 9 adet yuvarlak oturma grubunun tahtaları eski ve yıpranmış olmasından dolayı yenilendi. Her iki bölgede tamamlanan çalışmaların ardından yenilenen yüzüyle oturma alanları vatandaşların hizmetine açıldı.


Yayın Tarihi: 05/07/2018

Diğer Resimler

Giresun Atatürk Meydanı Şehrin Prestij Noktası
Giresun Atatürk Meydanı Şehrin Prestij Noktası
Giresun Atatürk Meydanı Şehrin Prestij Noktası