Genç Dostu Başkandan Öğrencilere Ücretsiz Kaynak Kitap


Genç Dostu Başkandan Öğrencilere Ücretsiz Kaynak Kitap

Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç LGS sınavına hazırlanan öğrencilere sınav süreçlerine destek olmaya devam ediyor.

Başkan Kılıç zorlu sınav öncesi Gazi Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerine yeni nesil sorulardan oluşan LGS Deneme Kitabı hediye etti.

“Eğitim varsa gelecek var” düşüncesinden harekete yoğun gündeme rağmen öğrencilerin yanında olmayı sürdüren Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç,Bafra’da eğitim gören öğrencilerin daha iyi bir eğitim almaları için her türlüğü desteği vermeye devam edeceklerini belirttiği ziyaretinde öğrencilere yönelik olarak “Derslerinize iyi çalışın ama hayatta her şey sınav değil. Önemli olan iyi insan olmak. Her şeyden önce iyi bir evlat, iyi bir fert olmak çok kıymetli. Stres yapmayın ama derslerinizi de ihmal etmeyin.Hepinize başarılar diliyor gözlerinizden öpüyorum” dedi.

Öğrenci,öğretmen ve velilerin her zaman ve koşulda desteklemeyi sürdüreceklerini belirten Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Öğretmenlerimiz ve velilerimiz çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim alabilmeleri için uğraşıyor. Öğretmenlerimiz ve velilerimize biz de küçük de olsa katkı sunmak amacıyla deneme kitabı hediye ediyor yanlarında olduğumuzun altın çiziyoruz.Çocuklarımızın iyi şekilde çalışarak istedikleri okullara gideceğinden eminim. Bütün evlatlarımıza başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Başkan Kılıç ziyaretinde Gazi Ortaokulu idare heyeti ve öğretmenleriyle istişareler gerçekleştirerek, 03-06 Kasım 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen Tarihi, Kültürel ve Sosyal Yönleriyle Bafra Sempozyumu’nun 4 ciltten oluşan bildirim kitabını hediye etti.


Yayın Tarihi: 22/02/2024 - 18:50