Gelecek Yıl Seçimli Kongrede 19 Yılın Hesabını Vereceğim


Gelecek Yıl Seçimli Kongrede 19 Yılın Hesabını Vereceğim

Aziz Yıldırım, Mali Genel Kurulda önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Spor Kulübü 2017 Yılı Olağan Mali Genel Kurulu’nda konuşan Başkan Aziz Yıldırım, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Aziz Yıldırım, Ramazan ayını tebrik ettikten sonra Şırnak’ta ve vatan savunmasında şehit olan tüm diğer asker, polis ve sivilleri anarak sözlerine başladı ve ardından Euroleague şampiyonluğunun anlatıldığı video hep birlikte izlendi.

Eurolegue’in basketbolda NBA ile birlikte dünyadaki iki büyük organizasyondan biri olduğunu belirten Başkan Aziz Yıldırım, “Futbolda Şampiyonlar Ligi ne ise basketbolda Euroleague de bu anlama gelir ve Fenerbahçe bunu kazanmıştır” dedi.

Futbola değinen Aziz Yıldırım, Bosman kurallarından beri kulüplerin futbolcular karşısında çok güçsüz düştüğünü belirterek, futbolcuların bu sezon başarısız olduğunu, önümüzdeki yılın farklı olacağını kaydetti. Transferin 17 Haziran’da başlayacağını, transfer açıklamalarını da bu tarihten sonra yapacaklarını kaydeden Aziz Yıldırım, BJK Başkanı Fikret Orman’ın Euroleague hakkındaki sözlerini eleştirdi ve gündemdeki polemiklere açıklık getirdi.

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün mali ve tesis yönünden gelişimini anlatan video gösterisinin yapıldığı konuşmada, Başkan Yıldırım, mali konular ve tesisleşme hakkında bilgiler verdi. Başkan Yıldırım, Fenerbahçe’nin şu anda 320 milyon dolarlık gayrı menkulünün olduğunu söyledi.

19 yıllık başkanlığı döneminde tüm şubelerdeki başarıların ve son durumlarının anlatıldığı video gösterisinin de yapıldığı konuşmasında Aziz Yıldırım, amatör branşlara sığınmadığını ancak Fenerbahçe’nin spor kulübü olduğu gerçeğiyle hareket ettiklerini söyledi. Aziz Yıldırım gelecek yıl seçimli kongrede 19 yılın hesabını vereceğini vurgulayarak sözlerini tamamladı.

Kaynak: fenerbahce.org


Yayın Tarihi: 02/06/2017