Geleceğimize Sahip Çıkacak Nesil, Çocuklarımızdır


Geleceğimize Sahip Çıkacak Nesil, Çocuklarımızdır

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı. 

Togar mesajında, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türk ve dünya çocuklarına armağan ettiği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 96. yılını kutlamanın mutluluğunu yaşarıyoruz. Dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram vardır ki o da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramıdır.  23 Nisan çocuk bayramı Milletimizin en değerli varlığı, aydınlık yarınlarımız, geleceğimizin teminatı tüm çocuklarımıza armağan edilmiştir. Aynı zamanda ulusal egemenliğimize vurgu yapılmıştır. Çünkü geleceğimize sahip çıkacak nesil bu günün küçüğü yarının büyüğü çocuklarımızdır. Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk olmak üzere Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlığımız için canlarını feda etmiş tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” ifadelerini kullandı.

23  Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 96. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Tekkeköy İlk-ortaokulu öğrencileri Tekkeköy Belediyesini ziyaret etti. Tekkeköy İlk-ortaokulu 4. sınıf öğrencisi Nisanur Yaşar geçici olarak makamı devraldı ve başkanlık koltuğuna oturdu. 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 96. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Tekkeköy İlk-ortaokulu öğrencileri Tekkeköy Belediyesini ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Sağlam öğrencileri ağırlayarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutlayıp, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. 
Tekkeköy İlk-ortaokulu 4. sınıf öğrencisi Nisanur Yaşar, makamı geçici olarak devralarak, başkanlık koltuğuna oturdu. Bir günlüğüne başkanlık makamını teslim alan 10 yaşındaki Tekkeköy İlk-ortaokulu 4. sınıf öğrencisi Nisanur Yaşar, konuşmasında tespit etmiş olduğu Tekkeköy’ün sorunlarına değindi. İlçede yeşillik alanların arttırılması, çocuk parkı ve oyun alanlarının çoğaltılması, çevre kirliliği ile daha fazla mücadele edilmesi, çöplerin geri dönüşünle ekonomiye kazandırılması ile ilgili konuların çözülmesi için birim müdürlüklerini arayarak talimatlarını art arda sıraladı. Arkadaşlarını makamında kabul eden 23 Nisan'ın Tekkeköy belediye Başkanı Nisanur Yaşar misafirlerini dinleyerek taleplerini de not aldı ve gerekli talimatları birim müdürlerine verdi. Nisanur Yaşar, özellikle okul önünde araçların kaldırım işgali nedeniyle öğrencilerin ve yayaların kaldırımları kullanamadığını, bunun çözümlenmesi için gerekli kurum kuruluş ve belediye birimleri ile koordineli çözülmesi talimatını verdi. 23 Nisan'ın  Belediye Başkanı Nisanur Yaşar, “Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ve Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Sağlam'a bizler için bu kadar önemli ve anlamlı günde kabul edip, böyle bir etkinliğe destek verdiğiniz için öncelikle çok teşekkür ediyorum” dedi.


Yayın Tarihi: 21/04/2016