Galatasaray’da Korona Şoku


Galatasaray’da Korona Şoku

Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak’n testleri pozitif çıktı

Galatasaray 'da İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak'ın bir süredir devam eden şikâyetleri üzerine yapılan kontrollerinde koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıktığı açıklanmıştı.

Ardından Teknik direktör Fatih Terim, sosyal medya hesabından Corona Virüs sonucum pozitif çıktığını açıkladı.

Fatih Terim paylaşımında şu ifadelere yer verdi;   

"Bugün yapılan test sonuçlarına göre Corona Virüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere.. "

Kulüpten açıklama

Galatasaray Kulübü Abdurrahim Albayrak ve Fatih Terim’in sağlık durumları hakkında açıklama yaptı;

"İkinci Başkanımız Sn. Abdurrahim Albayrak'ın bir süredir devam eden şikâyetleri üzerine yapılan kontrollerinde koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıkmıştır.

İkinci Başkanımız ve aynı teşhisle tedavisine başlanan değerli eşi Şükran Albayrak’ın tedavilerinin 6. gününde genel sağlık durumları olumlu seyretmektedir.

Albayrak Ailesi'ne geçmiş olsun dileklerimizi iletirken her ikisinin de en kısa sürede sağlıklarına kavuşarak aramıza döneceklerine olan inancımızın tam olduğunu belirtmek isteriz.

Yapılan tetkikler sonucunda, Teknik Direktörümüz Fatih Terim'in koronavirüs testi pozitif çıkmış olup, hocamızın tedavisine hemen başlanmıştır.

Teknik direktörümüz Fatih Terim'e ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletir, aramıza sağlıklı bir şekilde döneceğine dair inancımızın tam olduğunu belirtmek isteriz."


Yayın Tarihi: 23/03/2020