Finlandiya ve Moldova Maçlarının Bilet Satışı Başladı


Finlandiya ve Moldova Maçlarının Bilet Satışı Başladı

A Milli Takımımızın, Finlandiya ile 24 Mart 2017 Cuma günü Antalya Stadyumu'nda oynayacağı 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri ve Moldova ile 27 Mart 2017 Pazartesi günü Eskişehir Yeni Stadyumu'nda oynayacağı hazırlık maçının biletlerinin genel satışı, Taraftar Kulübü Üyeleri için 26 Şubat Pazar günü saat 11.00 'de başladı.

Her iki maçın da bilet satışı internet üzerinden sadece taraftarkulubu.tff.org sitesinden gerçekleşecek. Milli Takım Taraftar Kulübü Kırmızı Üyeleri için 21 Şubat Salı günü başlatılan öncelikli bilet satışı, 26 Şubat Pazar günü itibariyle genel bilet satışı olarak tüm üyeler için devam edecek.

Milli Takım Taraftar Kulübü üzerinden ücretsiz olarak Beyaz Üye olabilirsiniz. Milli Takım Taraftar Kulübü Kırmızı Üyeleri için biletle beraber, kişiye özel hediyeler ve eshop.tff.org sitesinden sağlanacak indirim fırsatı bulunmakta.

Müsabakalara, 1 kişi en fazla 4 adet bilet satın alabilecek. Satın alınan biletler, futbolseverlere kargo ile ücretsiz olarak ulaştırılacaktır.

Engelli futbolseverler için maç biletleri ise müsabakadan 1 hafta önce Antalya ve Eskişehir valiliklerine teslim edilecek. Engelli sporseverlerin bilet dağıtımı valilikler tarafından yapılacak.

Türkiye-Finlandiya Maçı Bilet Fiyatları:

1. Kategori: 50 TL

2. Kategori: 30 TL

3. Kategori: 15 TL

Türkiye-Moldova Maçı Bilet Fiyatları:

1. Kategori: 30 TL

2. Kategori: 20 TL

3. Kategori: 10 TL

Kaynak: tff.org


Yayın Tarihi: 26/02/2017