Fenerbahçe Mesut Özil’e Kavuştu


Fenerbahçe Mesut Özil’e Kavuştu

Fenerbahçe Kulübü’nün transfer görüşmelerine başlandığını duyurduğu yıldız futbolcu Mesut Özil İstanbul’a geldi.

Londra’dan kalkan özel uçakla İstanbul’a hareket eden Mesut Özil ve ailesi, Atatürk Havalimanı Özel Havacılık Terminali’ne indi.

Özil’i Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Kemal Danabaş ve Selahattin Baki ile Sportif Direktör Emre Belözoğlu karşıladı.
 
Mesut Özil: Bir rüya benim için de gerçekleşiyor 

Havaalanı’nda ilk röportajını Fenerbahçe TV mikrofonlarına veren dünyaca ünlü yıldız futbolcu Mesut Özil, “Çok heyecanlıyım. Ben her zaman Fenerbahçeliydim. Bir rüya benim için de gerçekleşiyor artık sadece Fenerbahçe için değil. O yüzden çok heyecanlıyım formayı giymeye. Takım arkadaşlarımla inşallah başarılı oluruz. İnşallah her şey güzel olacak. Hayırlısı olsun.” dedi.
 
Taraftarlarımızla ilgiliyse Mesut, “Allah razı olsun onlardan. Her zaman destekliyorlar. Zaten Fenerbahçeli olarak ne kadar büyük camia olduğumuzu biliyoruz. Yine gösterdiler. Çok mutluyum. İnşallah onlara teşekkürlerimi sahada sunabilirim. Hayırlısı olsun.” şeklinde konuştu. 

Emre Belözoğlu: Mesut’un çocukluk hayali, bütün Fenerbahçelilerin de rüyası inşallah gerçekleşecek

Fenerbahçe Kulübü Sportif Direktörü Emre Belözoğlu ise, “Öncelikle ümit ederim hem Mesut için hem Fenerbahçe için çok hayırlı bir süreç olur. Hem kendisine hem ailesine memleketlerine, evlerine hoş geldiler diyorum. Mesut için söyleyecek çok fazla söz var ama benim söyleyebileceklerim bütün Fenerbahçe camiasının herhalde ortak düşünceleri olacak. Mesut’un çocukluk hayali, bütün Fenerbahçelilerin de rüyası inşallah gerçekleşecek diyorum. Allah izin verirse nice kupalar kazanacağımız seneler yaşarız beraberce. Mesut ülke futbolunun, dünya futbolunun görmüş olduğu en büyük yıldızlardan biri. İnşallah taraftarımız müsterih olsun. İyi, güçlü bir takımımız var. Mesut’un da gelmesiyle beraber inşallah çok güzel günler, çok büyük kupalar kazanacağız. Önümüzde 2-3 günlük süre var. Ondan sonra gerekli açıklamaları hep beraber yaparız.” dedi.


Yayın Tarihi: 17/01/2021