Fatsa’nın Tarihi ve Turistik Güzellikleri Posta Pulunda


Fatsa’nın Tarihi ve Turistik Güzellikleri Posta Pulunda

Fatsa Belediyesi, özel olarak bastırdığı posta pulu ile Fatsa’nın tanıtımına destek oluyor.

Fatsa Belediyesi tarafından başta mükellefler olmak üzere vatandaşlara posta yoluyla gönderilen tebligat ve kutlamalara yapıştırılmak üzere özel posta pulu bastırıldı

"FATSA’NIN TANITIMINDA ETKİLİ OLACAK"

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ Denizi, yeşili, turistik güzellikleri, tarım ve ticaret alt yapısıyla zengin ve güçlü bir kimliğe sahip Fatsa’mızın tanıtımına katkı sağlamak için posta pulu bastırdık. Tüm posta gönderilerimizde ilçemizin tanıtıcı fotoğraflarından oluşan pullarımızı kullanacağız. Yapılan bu çalışma ile Fatsa'nın tarihi ve turistik güzellikleri, pul koleksiyonlarında da yerini alacak ve kalıcı olacak. İnsanların duyduklarından başka gördükleri daha etkili oluyor. Fotoğraf sanatçılarımız tarafından özenle çekilerek posta pulu üzerinde yer alan Fatsa’mızın güzellikleri, ilçemizin tanıtımda etkili olacaktır.”  dedi.

“FATSA’YI TURİZMDE MARKA YAPACAĞIZ”

Sayısız özellikleri ve güzellikleri bulunan köklü ve kadim bir geçmişe sahip Fatsa’nın en büyük eksikliğinin tanıtımının yapılamaması olduğunu söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar,  “Sahil kenti Fatsamız, eşsiz güzelliklerinin öne çıkarılmasıyla Türkiye’nin yıldızı parlayan ilçeler sıralamasında yerini alacak imkâna sahiptir.  Fatsa’nın hak ettiği konuma kavuşabilmesi, iyi bir tanıtım planlamasına, marka değerinin oluşturulmasına bağlıdır. Bu sorumlulukta en büyük pay, şüphesiz yerel yönetimlere düşmektedir. Bu manada, doğal, tarihi ve kültürel zenginliklerini ortaya çıkaracağımız Fatsa’mızla ilgili turizm alanında somut adımlar atıyoruz. Fatsa’mızın bizlere sunduğu güzellikleri ortaya çıkararak yerli ve yabancı turistlerin tercih edeceği bir ilçe olmayı hedefliyoruz.” diye konuştu.


Yayın Tarihi: 09/12/2020