Fatsa’da Mega Dönüşüm


Fatsa’da Mega Dönüşüm

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa’da yapımı tamamlanan ve devam eden yatırımlarla ilgili incelemelerde bulundu. Başkan Enver Yılmaz, ilçenin çehresini değiştiren ve daha yaşanabilir hale getiren projeleri hayata geçirdiklerini belirterek ilçe merkezinde uygulanan Dış Cephe İyileştirme ve Yayalaştırma Projesi’nin tamamlandığını, meydan projesinin ise yılsonuna kadar bitirileceğini söyledi.

168 BİNADA DIŞ CEPHE İYİLEŞTİRMESİ YAPILDI

Fatsa’da hayata geçirdikleri projelerle ilçenin farklı bir görünüme kavuştuğunu belirten Başkan Yılmaz, “Fatsa ilçemiz hayata geçirdiğimiz projelerle birlikte farklı bir görünüme kavuşuyor. Bu kapsamda sahil yolu üzerinde bulunan 168 binamızda uyguladığımız dış cephe iyileştirme çalışmalarını tamamladık. Dış cephelerin mantolama ve boyaması, süsleme olarak dikmeleri, kat silmeleri, zemin kat iş yerlerinde alüminyum kompozit kaplamaları, doğrama ve merkezi sistem anten dönüşümlerini gerçekleştirerek Fatsa’mıza modern bir görünüm kazandırdık” dedi.

YAYALAŞTIRMA PROJESİ TAMAMLANDI

Başkan Enver Yılmaz, yayaların ve ticari faaliyetlerin yoğun olduğu ilçe merkezindeki yayalaştırma çalışmasının tamamlandığını ifade ederek, “Fatsa’mızda yürüttüğümüz yayalaştırma projemizi tamamlayarak hemşehrilerimize verdiğimiz bir sözü daha yerine getirdik. Trafiğe kapatılan Eski Hal Sokak, Aşiyan Sokak, Plevne Caddesi ve Meydanı, Gülhan Sokak, Hisar Sokak, Reşadiye Caddesi, Pazar Caddesi ve Meydan Sokak’ta uyguladığımız proje ile ilçe merkezimizi hem modern bir görünüme kavuşturduk hem de yaya trafiğinin yoğun olduğu bu bölgemizde vatandaşlarımızın rahatça gezip dolaşabileceği bir alan ortaya çıkardık. Fatsalı hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

MEYDAN PROJESİ DEVAM EDİYOR

Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projesi’yle ilgili çalışmaların devam ettiğini söyleyen Başkan Yılmaz, “Dış Cephe İyileştirme ve Yayalaştırma Proje’mizin ardından, bir mega eseri daha ilçemizin hizmetine sunuyoruz. Fatsa’mızda yeni yaşam alanı ile Cumhuriyet Meydanı'ndaki yapım çalışmalarımız devam ediyor. Toplam 6.000 m²lik alan üzerinde hazırlanan projemizin altında 2.550 m²lik 81 araçlık kapalı otopark üstü meydan olacak. Şimdiye kadar yapılan çalışmalarla birlikte %50’si tamamlanan projemiz kapsamında, 6.250 m3 beton dökülerek 5.000 m uzunluğunda, 220 adet fore kazık imalatı yapıldı ve kapalı otoparkın grobetonu döküldü. Bundan sonrasında ise temel altı izolasyon ve temel demir işlerine başlanılacak” diye konuştu.


Yayın Tarihi: 06/08/2018

Diğer Resimler

Fatsa’da Mega Dönüşüm
Fatsa’da Mega Dönüşüm
Fatsa’da Mega Dönüşüm