Fatsa Belediyesi Plaj Futbolu ve Plaj Voleybolu Turnuvası Düzenliyor


Fatsa Belediyesi Plaj Futbolu ve Plaj Voleybolu Turnuvası Düzenliyor

Fatsa Belediyesi yaz etkinlikleri kapsamında plaj futbolu ve plaj voleybolu düzenliyor.

Uzunkum Plajındaki (Demas) plaj futbolu ve plaj voleybolu için başvuruların 27 Temmuz – 3 Ağustos 2021 tarihleri arası Fatsa Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılacak.

Takımların kura ve fikstür çekimi 4 Ağustos 2021 Fatsa Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşecek.

Turnuva 6 Ağustos 2021 günü Fatsa Belediyesi Uzunkum Plajı (Demas Mevki)’nda başlayacak. Turnuvalar sonucunda birinciye 6 bin TL, ikinciye 4 bin TL ve üçüncüye de 2 bin TL ödül verilecek.

“YETENEKLİ GENÇLERİ ÜLKE SPORUNA KAZANDIRMAYI HEDEFLİYORUZ”



Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar yaklaşık 15 gün önce Yaz etkinliklerine start verdiklerini belirterek, “Uzunkum Plajı ve Atatürk Parkındaki yaz etkinliklerimiz dolu dolu geçiyor. Etkinliklerimiz ile alakalı vatandaşlarımızın memnuniyetini görmek bizleri de mutlu ediyor. Bu etkinliklerimizin yanında plaj voleybolu ve ve plaj futbolu da düzenliyoruz. Gençlerimizin sportif etkinliklerdeki fiziksel kazanımlarının yanında, psikolojik ve sosyolojik yönden; iletişim, sosyalleşme, saygı görme / gösterme gibi birlikte yaşama ve iş yapma becerilerinin gelişmesini sağlamak açısından bu etkinliklerin önemli olduğunu düşünüyorum. Bu turnuvalar sayesinde yetenekli gençlerimizi; ülkemizin geleneklerine, sporun evrensel boyutlarındaki sevgi, barış, kardeşlik ve Fair Play (iyi oyun) ilkelerine bağlı, bireyler olarak ülkemiz sporuna kazandırmayı hedefliyoruz. “Yaz Etkinlikleri” kapsamındaki etkinliklerimizin bir oyun, eğlence ve aynı zamanda şenlikli bir eğitim deneyimi halinde benimseyerek yaşam biçimine dönüşmesine zemin hazırlamayı amaçlıyoruz.” dedi.

Turnuvalarla ilgili şartname https://fatsa.bel.tr/ Fatsa Belediyesi Resmi Web sitesinde de yayınlanıyor.


Yayın Tarihi: 27/07/2021