Enver Sedat Tamgacı:“İlkadım İçin El Ele, Gönül Gönüle”


Enver Sedat Tamgacı:“İlkadım İçin El Ele, Gönül Gönüle”

AK Parti İlkadım Belediye Başkan aday adayından vatandaşa birlik mesajı: “Daha güzel bir İlkadım için el ele, gönül gönüle vermeye geliyoruz”

AK Parti İlkadım Belediye Başkan aday adayı Enver Sedat Tamgacı, Samsun’da kuyumcu esnafıyla buluştu. İlkadım ilçesinin önemli ticaret noktalarından olan Kuyumcular Çarşısı’ndaki esnafı ziyaret eden Tamgacı, “Daha güzel bir İlkadım için halkımızla el ele, gönül gönüle vermeye geliyoruz” diyerek ilçe halkına birlik mesajı verdi.

“Şehrimize vefa borcumuzu ödemeye geliyoruz”

Samsun Kuyumcular Odası Başkanı Salih Özman ile bir araya gelen Enver Sedat Tamgacı, yaptığı görüşmede şunları dile getirdi: “İlkadım; tarihi geçmişi, ticari hayatı, kültürel dokusu ve turizm zenginliği ile gerek Samsun’un gerekse bölgesinin ortak değerlerini bünyesinde barındıran bir ilçemiz. Burayı hak ettiği konuma kavuşturmak, bir cazibe merkezine dönüştürmek boynumuzun borcu. Biz bu şehirde doğduk, bu şehirde büyüdük ve bu şehirde yaşamaktayız. Şehrimize olan vefa borcumuzdan dolayı ilçemizi daha da güzelleştirmek üzere halisane bir niyetle bu yola koyulduk.”

“Farklılıklar mozaiğin parçaları gibi zenginlik katmaktadır”

Yaptığı ziyaretlerde esnafın talep ve sorunlarıyla yakından ilgilenen AK Parti İlkadım Belediye Başkan aday adayı Enver Sedat Tamgacı, “İlkadım ilçemiz; tarihi, coğrafi, kültürel ve ekonomik konumu itibariyle her zaman Samsun’un merkezi olarak kabul görmüştür. Dolayısıyla her yöreden halkımız daha iyi koşullarda hayat sürmek amacıyla zaman içerisinde buraya göçmüş, buraya yerleşmiş, burada iş kurup çalışmış ve buralı olmuştur. Benim de çocukluğum Hastanebaşı mahallesinde geçti. Burada çok güzel insanlar tanıdım. Kültürel farklılıklarımız, mozaiğin parçaları gibi, bu coğrafyanın birer zenginliği. Şimdi istiyoruz ki, bu zenginliği, bu birlikteliği, bu beraberliği daha da pekiştirerek el ele, gönül gönüle vererek ilçemizi çok daha güzel bir konuma taşıyalım. Burayı bir cazibe merkezi haline dönüştürelim. İlçemizi kültür merkezi, ticaret merkezi, eğitim merkezi, turizm ve spor merkezi haline getirelim. İlkadım’ı, el birliğiyle adına yaraşır bir marka şehre dönüştürelim” diye konuştu.


Yayın Tarihi: 05/12/2023 - 16:48