Ender Gür'den Yeni Projeler


Ender Gür'den Yeni Projeler

Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, vatandaşlardan ve esnaflardan gelen taleplere göre projeler geliştirdiklerini belirterek, "Spordan turizme, bilimden kültüre kadar her alanda daha da gelişen bir Çarşamba için çalışacağız" dedi

Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, projelerini açıklamaya devam ediyor. Daha önce Kültür Merkezi, Bilim Merkezi, emeklilere Yaşar Merkezi, kadınlara Mesleki Gelişim Merkezi, özel gereksinimli bireylere Terapi Merkezi ve her mahalleye kreş gibi projelerini açıklayan Ender Gür, bunlara yenilerini ekledi.

Çarşamba'da turizmi ayağa kaldırmak istediklerini söyleyen Ender Gür, bu alanda da projeler geliştirdiklerini vurguladı. Ayrıca karavan park, tır parkı, otogarın geliştirilmesi ve otobüs ile dolmuş esnafına dinlenme ve toplanma yeri gibi projeler de hazırlık aşamasında yer alıyor. Proje ekibinin kısa sürede hazırlığı tamamlayacağı belirtildi.

GELİŞEN ÇARŞAMBA İÇİN

Katıldığı programlarda projelerinden bahseden Ender Gür, "Çarşamba'da Halit Doğan başkanımızın devam ettirdiği yatırımlar var. Çarşamba OSB'de fabrikalar yükseliyor. Hükümet Konağı, Kapalı Spor Salonu ve Bilim Merkezi yapılıyor. Bizim de ekibimizle ve vatandaş temaslarımızda gelen taleplere göre hazırladığımız projeler var. Spordan turizme, bilimden kültüre kadar her alanda daha da gelişen bir Çarşamba için çalışacağız" diye konuştu.

TALEPLERE GÖRE PROJE

Gür, "Daha önce açıkladığımız projelerin yanı sıra bu bölgede turizmi artırmak için projelerimiz var. Karavan Park kurup, karavan meraklılarını Çarşamba'ya getirmek istiyoruz. Tır park alanı büyük sorunlardan birisi. Onu da projelendirdik. Otogar, otobüs ve dolmuş esnafımızın talepleri var. Onların isteklerini projelendiriyoruz. Kısacası en başta söylediğimiz gibi vatandaştan gelen taleplere göre hareket edip, birlikte karar verip gerekeni yapacağız" dedi.


Yayın Tarihi: 12/03/2024 - 12:22