Bulvar AVM, Deaflympics'e Hazır


Bulvar AVM, Deaflympics'e Hazır

18 - 30 Temmuz tarihleri arasında Samsun'da gerçekleştirilecek olan Deaflympics 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatlarına Bulvar AVM’den büyük destek..!

Tanıtımı, Bulvar AVM’de gerçekleştirilen 96 ülkeden yaklaşık 10.000 sporcu ve ailelerinin katılımıyla Samsun’da düzenlenecek olan Deaflypics 2017 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyatları için Bulvar AVM bünyesinde bulunan 44 marka ile özel kampanya ve indirimler hazırladı.

Bulvar AVM, olimpiyatlara özel mağazalara ait avantajlı kampanyalar, sürpriz hediyeler ve indirimler sunacak. Kampanyalar arasında; Boyner mağazasında indirimli ürünlere ek olarak ekstra %15 indirim, Tekin Acar mağazasında her alışverişe net %25 indirim, Hotiç mağazasında seçili ürünlerde %70 indirim, Mango mağazasında %70’e varan indirim, Koton mağazasında %50’ye varan indirim ve Mavi, U.S Polo, Flo, Pierre Cardin gibi birçok mağazalarda  tax free hizmeti verilecek. Ayrıca;  Flormar mağazasında 60 TL ve üzeri alışverişlerde sürpriz hediyeler, Yves Rocher mağazasında herhangi bir ürün alana sporculara özel duş jeli hediyesi verilirken, Bay Döner, Eat’n Fit, Özsüt, Gönül Kahvesi, Mc Donalds, Saray Köfte, Pideelli5, Otantik Kumpir mağazaları %20’ye varan özel indirimli menüler uygulayacak.

Bulvar AVM, işitme engelliler olimpiyatlarına verecekleri destekleri gerçekleştirilecek etkinliklerle de olimpiyat süresince devam ettirecek. 


Yayın Tarihi: 11/07/2017