Bafra TSO Üyeleri İçin Tek Hizmet Merkezi


Bafra TSO Üyeleri İçin Tek Hizmet Merkezi

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar yaptığı açıklamada;  ‘ 1 Ocak 2017 tarihi itibariyle taleplerimiz doğrultusunda yürürlüğe giren tebliğ ile daha önceden noter huzurunda yapılan kuruluş aşamasında şirket esas sözleşmeleri, artık Odamız bünyesinde hizmet veren Ticaret Sicil Müdürlüklerinde yapılmaya başlanmış ve bu uygulamamız ile üyelerimiz noter maliyetleri ile karşılaşmamaktadırlar.

Üyelerimiz için zaman kavramının ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Gümrük ve Ticaret Bakanlığına iletilen görüşler neticesinde üyelerimizin tescil işlemleri esnasında Vergi Dairelerine ve Bankalara yatırılan harçlar ile Sermaye Arttırımı dolayısıyla rekabet Kurumuna yatırılan Devlet harçlarının tahsilatları Odamız tarafından yapılmakta olup üyelerimiz adına ilgili Vergi Daireleri ve Bankalara aktarılmaktadır.

Gelinen son durumda Ticaret Sicil Gazetesi ilan harçlarının da odamızdan tahsilatı başlamış olup bu aşama ile artık üyelerimizin bütün işlemleri Odamızdan tamamlanacaktır. Üyelerimizin ihtiyaçlarını karşılama açısından tek noktadan hizmet verebilmenin mutluluğunu yaşamaktayız ‘ dedi.  


Yayın Tarihi: 13/02/2018