Yeşilyurt AVM Survive Junior Başlıyor


Yeşilyurt AVM Survive Junior Başlıyor

Eğitim ve öğretim yılının yarısını geride bırakmaya hazırlanan çocuklar için aileleri ile birlikte keyifli anlar yaşamalarını hedefleyen Yeşilyurt AVM birbirinden eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Sömestr Tatili boyunca birbirinden eğlenceli oyunlar ile Survive Junior; yaratıcı aktiviteler ve sürprizlerle dolu karne hediyeleri ile muhteşem şölen başlıyor.

Yeşilyurt AVM’de Survive Junior Başlıyor! 19-27 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek olan macerada birbirinden sürpriz hediyeler minik ziyaretçilerini bekliyor. Yeşilyurt AVM içerisine kurulacak olan özel oyun arenası içerisindeki farklı parkurlarla macera dolu dakikalar yaşayacaklar. Çocuklar, Macera Parkurunda labirentten engelli sürünmeye top bulmadan halka oyununa kadar çok sayıda oyunu oynama şansı yakalayacaklar. Kule dizme ve dart parkurlarında ise yarışma heyecanını sonuna kadar tadacaklar. Yeşilyurt AVM'nin fast food katında kurulacak Survive Parkurunda 6-12 yaş grubu çocuklarımız dokuz gün boyunca kıyasıya yarışacak ve eğlenecekler. Ayrıca 19 Ocak’ta Yeşilyurt AVM’ ye karnesi ile gelen çocuklar, süpriz hediyelere sahip olmanın sanı sıra, Survive Junior ile eğlenceli dakikalar geçirme fırsatı bulacaklar.

28 Ocak - 3 Şubat tarihleri arasında ise Miniclub oyun alanında çocuklar, birbirinden eğlenceli atölye çalışmaları ile eğlenceli dakikalar geçirme fırsatı yakalayacaklar. Çorap Kukla atölyesinden Maske Atölyesine Drama atölyesinden Yaratıcı Dans atölyesine eğlenceli ve aynı zamanda eğitici atölyeler minik ziyaretçiler ile buluşacak.

Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezinde geleneksel bir sölene dönüşen Sömestr etkinliklerine her yaştan ziyaretçilerimizi davet ediyoruz. Detaylı bilgi ve yapılan kampanyalara Facebook, Twitter ve İnstagram sayfalarından ulaşabilrisiniz


Yayın Tarihi: 16/01/2019