Ücretsiz Yabancı Dil Kursu Başladı


Ücretsiz Yabancı Dil Kursu Başladı

Bafra Belediyesi, Hüseyin Baş Hacıbaşoğlu Kırsal Kalkınma ve Mesleki Eğitim Merkezi’nde, Bafra Halk Eğitim Merkezi ile birlikte yürüttüğü proje kapsamında ücretsiz İngilizce kursu vermeye başladı.

26 Mart tarihinde başlayan ve yaklaşık 3 ay sürecek olan kursa, yaklaşık 20 kişi katılıyor. Uzman öğretici tarafından kursiyerlere haftanın 5 günü 2’şer saat A1 düzeyinde eğitim veriliyor.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin konu hakkında şunları söyledi: “Bafra Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz ve Bafra Halk Eğitim Merkezimiz tarafından Kırsal Kalkınma ve Mesleki Eğitim Merkezimizde İngilizce kursu vermeye başladı. Amacımız gençlerimize geleceğe hazırlık yolunda destek olmak. Yaşam boyu öğrenmeyi sürdürmek gerekli. Bizler de bu anlayışla sadece gençlerimize değil, çocuklarımıza ve büyüklere el sanatlarından müziğe, kişisel gelişim ve eğitim kurslarından mesleki beceri kurslarına kadar çeşitli kurslar düzenliyoruz. Kendini yetiştirmek, geliştirmek ve bu kursların sonunda yeni bir mesleki beceri edinmek isteyen herkesi kurslarımıza bekliyoruz.

İngilizcenin öğrenimi için bir temel niteliği taşıyan ve başlangıç seviyesini içeren bu programımız sonunda da kursiyerlerimize sertifikalarını vereceğiz. Bafra Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde sürdürdüğümüz kurslarımız farklı dönemlerde değişik yaş gruplarına verilmeye devam edecek.

Bu program sonunda kursiyerler, İngilizce günlük ifadeleri, ihtiyaçlarını karşılayabilecek derecede dinleme, okuma, yazma, konuşma ve iletişim kurma becerisi kazanacaklar.”


Yayın Tarihi: 27/03/2018