Deniz Bilimleri Fakültesi Yenileniyor


Deniz Bilimleri Fakültesi Yenileniyor

Ordu Üniversitesi Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesinin çehresi yeni yapılacak olan ek binası, peyzaj çalışmaları ve sosyal donatılarıyla değişecek.

21 Haziran 2016 tarihinde yer teslimi yapılan ve 17 Kasım 2016 tarihinde bitecek olan Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesinin ek binasına ait projenin 2017 yılında yapım ihalesi tamamlanarak çalışmalara başlanması planlanıyor.

Taban alanı bin 325 metrekare  olan ek binanın toplam inşaat alanı 5 bin 60 metrekare olup, 4 kattan oluşacak. Öğretim elemanları, idari personel odaları, araştırma görevlileri odaları, dekanlık, yemekhane ve laboratuvar kısımlarından oluşacak olan binada 42 adet akademik personel, 7 adet 60 metrekarelik laboratuvar, 4 adet  30 metrekarelik araştırma görevlisi odası, 350 metrekarelik yemekhane bulunacak. Projede 22 bin metrekarelik bir alanda otopark, sosyal tesisler, dinlenme alanları, yeşil alanlar, peyzaj çalışmaları da yer alıyor. Bununla birlikte yerleşkeye giriş çıkışların daha düzenli ve kontrollü olması için giriş takı ve kulübe yapılacak. 


Yayın Tarihi: 03/11/2016