Çocuk Dostu Şehir Giresun’da Sömestri Ayrı Güzel


Çocuk Dostu Şehir Giresun’da Sömestri Ayrı Güzel

“Çocuk Dostu Şehir” projesi kapsamında Giresun Belediyesi ile Karadeniz Ekolojik Kalkınma Derneği (Goperatif) ev sahipliğinde öğrenci arkadaşlarımızın sömestr tatilini keyifli geçirebilmeleri için birbirinden güzel atölye çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Sömestr tatili boyunca hafta içi her gün 10.30 ile 15.00 saatleri arasında Çınarlar Mahallesi Zeytinlik Semtinde ki derneğe ait tarihi binada birbirinden güzel atölye çalışmaları çocukları bekliyor. Okul öncesi ve ilkokul gruplarının katıldığı programlarda, masal atölyesi, çocuk hakları atölyesi, ritim ve drama atölyesi, yaz-çiz atölyesi, quilling atölyesi çalışmaları yapılıyor.

Belediyemiz ve GOperatif iş birliğinde düzenlenen atölye çalışmalarında eğitmen olarak Ankara Üniversitesi Yüksek Lisans Öğrencisi ve Ankara Somut Olmayan Kültürel Miras Müzesi Görevlisi Burcu Cürgül, Tema Vakfı Giresun Koordinatörü Ömrüm Uzun Yolcu, Giresun Belediye Konservatuvar Öğretmeni Damla Sağlık ve “Çocuk Dostu Şehir” projesi koordinatörü Emine Can Çetinkaya tarafından öğrencilere çeşitli eğitimler veriliyor.


Yayın Tarihi: 22/01/2019