Başkan Kocabay: ‘’Öğrenci Yurdunda Asansör Kazası İçimizi Yaktı’’


Başkan Kocabay: ‘’Öğrenci Yurdunda Asansör Kazası İçimizi Yaktı’’

Merkez Sağ Parti Samsun İl Başkanı İlkay Kocabay,  Aydın’da öğrenci yurdunda meydana gelen asansör kazasında bir öğrencinin hayatını kaybetmesinden dolayı büyük üzüntü duyduklarını söyledi.

Başkan Kocabay;  ‘’Umarım bu son olur, yurtlarda ve okullarda önleyici tedbirlerin artırılmasını ve buraların daha güvenli hale getirilmesini bekliyoruz’’ dedi.

Merkez Sağ Parti Samsun İl Başkanı İlkay Kocabay konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamasında; ‘’ Aydın’da KYK Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu’nda meydana gelen olayda, arızalanan asansörün düşmesi sonucunda bir öğrencinin vefat etmiş olduğunu öğrendik, çok üzüldük, içimiz yandı. Vefat eden yavrumuza Allah’tan rahmet diliyorum, ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Olay anında aynı asansörde bulunan 15 öğrencinin sağlık durumlarının iyi olduğu bilgisi yüreklerimize su serpti, onlara da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum’’ dedi.

Okullarda ve yurtlarda öğrenciler için önleyici tedbirlerin artırılmasını ve buraların daha güvenli hale getirilmesinin önemine dikkat çeken Başkan Kocabay; ‘’ Bu öğrenciler hepimizin evlatları, göz bebeğimiz, yarınımız, bu kurumlarda görev yapan herkesi daha dikkatli olmaya çağırıyorum, başka acılar yaşanmasın’’ dedi.


Yayın Tarihi: 27/10/2023 - 14:16