Başkan Aşkın Tören Projelerini Hayata Geçirmeye Devam Ediyor


Başkan Aşkın Tören Projelerini Hayata Geçirmeye Devam Ediyor

Başkan Aşkın Tören öncülüğünde sosyal belediyecilikte adeta tarih yazan Altınordu Belediyesi’nin bir projesi daha açılış için hazır. Bahçelievler mahallesinde yapımı tamamlanan 'Altınordu Belediyesi Ceren Özdemir Kreşi ve Masal Evi’ kısa sürede hizmete girecek.

Toplumsal bir mesaj da taşıyacak olan Kreş, tüm ülkede infiale sebep olan menfur bir cinayet sonucu hayatını kaybeden Ordu Üniversitesi öğrencisi Ceren Özdemir’in adını yaşatacak.

‘CEREN ÖZDEMİR KREŞİ VE MASAL EVİ’ HAZIR

 “Ceren Özdemir Kreş ve Masal Evi”, 505 m2 kapalı alana sahip. Çocukların bedensel ve ruhsal gelişimleri için her türlü etkinlik ve aktivitelerini rahatlıkla yapabilecekleri merkezde, eğitim öğretim alanlarının yanı sıra 9 adet Ekinlik ve Oyun Odası, 1 adet de sanat atölyesi bulunuyor.

Çocuklar, Kreş ve Masal Evi’nde güven içerisinde günlerini geçirirken değerler eğitimi ile de geleceğe hazırlanacaklar.  Merkez aynı zamanda kadınların hayatlarını da kolaylaştıracak, onların iş hayatına ve sosyal yaşama daha çok katılımlarına katkı sunacak.  Ordu’nun sosyal belediyecilik vizyonu ve sosyal sorumluluk misyonuyla kurulan ilk kreşi de olan “Ceren Özdemir Kreşi ve Masal Evi” 100 çocuğa aynı anda hizmet verecek.

“ALTINORDU’NUN EN MODERN VE DONANIMLI KREŞLERİNDEN BİRİSİNİ HAYATA GEÇİRİYORUZ”

 Kreşin bir sosyal sorumluluk ve farkındalık projesi olduğunu belirten Başkan Aşkın Tören, “Çok önemsediğimiz bu merkezimizde çocuklarımızı güvenli ve donanımlı bir şekilde geleceğe hazırlarken kadınlarımızın da iş hayatına ve sosyal yaşamın her alanına daha aktif bir şekilde katılmalarına katkı vereceğiz. Kreşimiz, kadın cinayetleri ve kadına şiddete karşı toplumsal bir duyarlılık ve farkındalık mesajı da taşıyacak. Vereceği toplumsal mesajın yanında çocuklar da Ceren ablalarının adını taşıyan kreşte bu duyarlılık ve farkındalıkla büyüyecekler. Şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.


Yayın Tarihi: 14/04/2023 - 12:54