Ayvacıklı Öğrencilere Kırtasiye Hediyesi


Ayvacıklı Öğrencilere Kırtasiye Hediyesi

2018-2019 Eğitim- Öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrenciler ders başı yaparak okulları, öğretmenleri ve kitaplarıyla buluştular.

Ayvacık İlçe Belediyesi her zaman eğitim alanında öğrencilerin ve öğretmenlerin yanında olmaya onlara destek vermeye gayret ediyor.  "Eğitime verdiğimiz destek geleceğimize yapılan yatırımdır" diyen Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur Belediye Başkan Yardımcısı Refahittin Şencen ile birlikte İlköğretim haftası olması sebebiyle ilçe mahallelerindeki okulları gezerek ders başı yapan öğrencilere ziyarette bulundu.   Başkan Belur,  Doğu Anadolu  bölgesindeki ilkokula başlayan öğrencilere sosyal proje kapsamında eğitim desteği veren iş adamı Zilhan Holding’in sahibi  Mahmut Zilhan’ın Ayvacık ilçesinde ilkokula başlayan öğrencilere göndermiş olduğu çanta ve kırtasiye setinlerini öğrencilere hediye ederek her biriyle ayrı ayrı sohbet etti.

Başkan Mustafa Belur “ Geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz bu hafta ders başı yaparak okulları ve kitapları ile buluştular. Onlara en iyi imkânları sağlamaya çalışan ailelerimizin ve büyük gayretlerle İlçemizin, ilimizin ve Ülkemizin her köşesinde hizmet veren öğretmenlerimizin yeni eğitim-öğretim yılı heyecanını ve coşkusunu yürekten paylaşıyoruz. Çocuklarımızın sağlıklı sıhhatli bir ortamda eğitim görmeleri hepimizin gayesi. Bu nedenle Belediye olarak her zaman Eğitim alanında çocuklarımızın ve öğretmenlerimizin yanında olmaya onlara destek vermeye çalışıyoruz. Gerek Belediyemizin imkânlarıyla gerekse hayırsever işadamlarımızın katkılarıyla üzerimize düşen sorumluluğu imkânlarımız ölçüsünde yerine getirmeye çalışıyoruz ve bundan sonrada üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz.

Zilhan Holding’in sahibi kıymetli arkadaşım sayın Mahmut Zilhan’a ilçemize sağlamış olduğu desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yeni eğitim-öğretim yılında, okullarımız idarecileri ile öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin, velilerimizin başarı ve heyecanlarının hayatları boyunca devam etmesini temenni ediyor, yeni eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.


Yayın Tarihi: 20/09/2018