Altınordu Belediyesi’nden Okullarda Kapsamlı Temizlik


Altınordu Belediyesi’nden Okullarda Kapsamlı Temizlik

Altınordu Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu sene de yeni eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala ilçe genelindeki okullarda kapsamlı bir temizlik çalışması yürütüyor. 

Temizlik İşleri Müdürlüğü, “Temiz Şehir Altınordu" sloganıyla yürüttüğü takdir toplayan temizlik hizmetini, eğitim yılı öncesinde okullarda da sürdürüyor. Şehir merkezi ve kırsalda bulunan tüm okullarda yapılan çalışmalar ile çocukların daha güvenli, sağlıklı ve hijyenik bir ortamda eğitim almaları hedefleniyor.

TÜM OKULLAR KÖŞE BUCAK TEMİZLENİYOR 

Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince okul bahçelerinde büyüyen otların biçilmesi, bahçelerin yıkanması, oyun alanlarının hijyenik hale getirilmesi çalışmaları hassasiyetle yürütülüyor. Ayrıca derslikler ve ortak kullanım alanları ekipler tarafından dezenfekte edilerek steril hale getiriliyor.

İlk ders zili çalmadan tamamlanacak olan eğitim kurumlarındaki hijyen çalışmaları hem merkezde hem kırsalda bulunan tüm okullarda gece gündüz demeden 7/24 esaslı bir mesai ile devam ediyor. 

BAŞKAN AŞKIN TÖREN "BAŞARILI VE SORUNSUZ BİR EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DİLİYORUM" 

Başkan Aşkın Tören, “okullarımızı yeni eğitim öğretim yılına hazır hale getiriyoruz. Çocuklarımızın daha hijyenik bir ortamda eğitim almaları, okul bahçelerinde gönül rahatlığıyla koşup oynayabilmeleri için ilçemizdeki tüm okullarımızda ekiplerimiz çıkmalarını hassasiyetle sürdürüyor.

Okullarımızın fiziki ortamlarını hazırlamanın yanında belediye olarak her yıl olduğu gibi bu sene de eğitime ve öğrencilerimize katkı vermeye ve her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz.

Bu vesile ile eğitim öğretim yılına ilk adımını atacak sevgili çocuklarımıza, okullarına ve öğretmenlerine kavuşacak genç kardeşlerimize, onların kıymetli ailelerine, öğretmenlerimizden yöneticilerimize, yardımcı hizmetlerden okul aile birliği gönüllülerine kadar tüm  eğitim camiamıza, başarılı ve sorunsuz bir eğitim öğretim yılı diliyorum" diye  konuştu.

BAŞKAN TÖREN’E TEŞEKKÜR

Altınordu Belediyesi ekiplerinin özverili çalışmaları okul yönetimi ve aileler tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Okul yöneticileri destek ve katkıları için Başkan Aşkın Tören’e teşekkürlerini ilettiler.


Yayın Tarihi: 06/09/2023 - 12:52