Şiir Okuma Yarışmasına Büyük İlgi


Şiir Okuma Yarışmasına Büyük İlgi

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen ödüllü şiir okuma yarışmasına büyük ilgi.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen ödüllü şiir okuma yarışması büyük ilgi görüyor. Sadece İlkadım değil çevre ilçeler ve yurdun dört bir köşesinden çocuklar çektikleri videoları İlkadım Belediyesine gönderiyor. Dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını evde kutlayacak çocukları sevindirmek amacı ile düzenlenen yarışmaya son katılım tarihi 22 Nisan 2020 Çarşamba saat 17:00.

KAYBEDENİ OLMAYAN YARIŞMA

İlkadım Belediyesi korona virüsle mücadelesini sürdürürken yaklaşan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında çocukları unutmadı. Çocuklar şiir okuyarak çektikleri videoları 0553 560 05 30 numaralı WhatsApp hattı üzerinden belediye ile paylaşırken kaybedeni olmayan yarışmaya katılan bütün çocuklara çeşitli hediyeler veriliyor. Bu hediyelerin dışında 1’incilik ödülü tablet, 2’ncilik ödülü dijital saat, 3’üncülük ödülü ise kitap seti olarak açıklandı.

DEMİRTAŞ; “ÇOCUKLARIN GÜLÜNSEMESİ HER ŞEYE DEĞER”

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu yıl evden de olsa aynı coşkuyla kutlayacaklarını belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş; “TBMM’nin kuruluşunun 100. yıl dönümünde geleceğimizin teminatı çocuklarımızla fiziki olarak bir araya gelemesek de bu önemli günü çeşitli etkinliklerle kutlamayı amaçlıyoruz. Başlattığımız yarışma büyük ilgi görüyor ve Türkiye’nin her şehrinden çocuklarımız videolarını bize gönderiyor. Bu özel günde çocuklarımızın yüzünü güldürebilmek bizim için en büyük ödül. Bu nedenle hem videolarını bizimle paylaşan yavrularımıza hem de ilgi gösteren ailelerine yürekten teşekkür ederiz” diye konuştu.

KATILIM KOŞULLARI

Son katılım tarihi 22 Nisan 2020 Çarşamba günü saat 17:00 olan görüntülü şiir okuma yarışmasına tüm çocuklar katılabilecek. 0553 560 05 30 numaralı WhatsApp hattına isim ve adres bilgileri ile çekilen videoları göndermek yeterli olacak. Gönderilecek videolar hazırlanırken telefon ve ya tabletin yatay konumda olmasına dikkat edilmesi dik konumda çekilen videoların değerlendirilemeyeceği bilgisi paylaşıldı. Ayrıca dereceğe giren videoların 23 Nisan Perşembe günü saat 14:00’dan sonra İlkadım Belediyesine ait sosyal medya hesaplarından yayınlanacağı duyuruldu.


Yayın Tarihi: 19/04/2020