Dünyanın Çocukları Samsun’da


Dünyanın Çocukları Samsun’da

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Dünyanın dört bir köşesinden çocukları Samsun’da ağırlamaktan büyük onur duyduk. Şehrimiz için çok önemli bir organizasyon” dedi

TRT tarafından bu yıl 41’incisi gerçekleştirilen 23 Nisan Çocuk Şenliği, 39 ülkeden çocukların katılımıyla Samsun'da başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Dünyanın dört bir köşesinden gelen çocukları Samsun’da ağırlamanın onurunu yaşıyoruz” dedi.

SANAT MERKEZİ’NDE 23 NİSAN COŞKUSU

Samsun Valisi Osman Kaymak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, çeşitli ülkelerden kente gelen çocuklarla Atakum’daki Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde buluştu. Çocuklara yakın ilgi ve sevgi gösteren Başkan Demir, 23 Nisan Çocuk Şenliği’ni şimdiden kutladı ve konuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

SAMSUN İÇİN ONUR VERİCİ

Dünya çocuklarını Samsun'da misafir etmekten büyük mutluluk ve onur duyduklarını belirten Başkan Mustafa Demir, “41’inci TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği bu yıl şehrimizde coşkuyla kutlanıyor.  Valimiz Osman Kaymak ile birlikte 39 ülkeden gelen 170 çocuğumuzla Sanat Merkezi’nde buluşarak ülkelerinden getirdikleri hediyeleri kabul ettik, bizler de hediyelerimizi takdim ettik.  Bu büyük organizasyonun 19 Mayıs’ın 100’üncü yılında Samsun’da düzenleniyor olması tüm Samsunlular için onur verici” diye konuştu.

BARIŞ, DOSTLUK, KARDEŞLİK…

Başkan Mustafa Demir ayrıca, 23 Nisan için kente gelen dünya çocuklarına Samsunluların büyük ilgi gösterdiğini de belirterek, “Dünyamızın geleceğine imza atacak olan çocuklarımızla Samsun’dan barış, dostluk, kardeşlik mesajları veriyoruz” dedi.


Yayın Tarihi: 14/04/2019