Dünyada Anne Sevgisinin Yerine Konabilecek Başka Hiçbir Değer Yoktur


Dünyada Anne Sevgisinin Yerine Konabilecek Başka Hiçbir Değer Yoktur

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi,

''Bir milletin var olmasının temeli ailedir. Ailenin temelinde de esas olan kadındır. Annelerimiz sevgi, merhamet, sahiplenme ve fedakarlık duygularını temsil eden en değerli varlıklarımızdır.

İnsan yaşı kaç olursa olsun her zaman anne şefkatini ve duasını arar. Annesinin varlığını hep yanında görmek ister. Dünyada anne sevgisinin yerine konabilecek başka hiçbir değer yoktur.

15 Temmuz'da bu vatanın anneleri, vatanı için canlarını vermekten kaçınmamış, evlatlarını da vatanı savunmak için sokaklara meydanlara göndermiştir. 11 kadın vatanı için canını vermekten kaçmamıştır. Eli öpülesi annelerimiz sokaklarda meydanlarda bir elinde bayrak, bir elinde çocukları ile sabahlara kadar vatan için nöbet tuttu. Anneye olan saygı ve sevgiyi tek bir güne sığdırmak mümkün değildir.

Bu duygu ve düşüncelerle, demokrasi şehidi kadınlarımız, şehit ve gazilerimizin anneleri ile engelli anneler olmak üzere bütün annelerimizin Anneler Günü'nü yürekten kutluyorum''


Yayın Tarihi: 13/05/2017