Dünya Fındık Haftası Etkinlikleri Bu Yıl Kutlanmayacak


Dünya Fındık Haftası Etkinlikleri Bu Yıl Kutlanmayacak

Ülkemizde Şubat ayı içerisinde yaşanan ve 11 ilimizi etkileyen deprem felaketinde tüm Türkiye ve Türk Milleti olarak acılarımızı sarmak için birlik olduk, yaşanılan acıları dindirmek için millet olarak gayret ettik. Yaşananların unutulması kolay olmayacak ve yaraların sarılması da felaketin büyüklüğünden dolayı süreç alacak ama Yüce Türk Milletinin en büyük hasletlerinden biri olan zor zamanlarda birlik olma ruhu inşallah bunu da yenecektir diye düşünüyorum ve güzel ülkemizin güzel insanları için inşallah bu acıları hep beraber sarıp sarmaladığımız günleri hep beraber görürüz diye temennide bulunmak istiyorum.

Bilindiği üzere Ulusal Fındık Konseyi’nin III. Dünya Fındık Haftasının bu yıl Fındığın Başkenti Giresun’umuzda olacağını deklare etmiş ve kamuoyu ile paylaşmıştık. Ancak, ardı ardına ülkemizde yaşanan ve tüm Ülkemizi yasa boğan deprem felaketinin acıları hali hazırda taze dururken böyle bir kutlamanın bu sene için yapmamanın daha doğru olduğunu düşündük ve karara vardık.

Dünya Fındık Haftası etkinliklerini yaşanan acılar nedeniyle bu sene için kutlanmayacağını gelecek sene inşallah yine Fındığın Başkenti Giresun’da kutlanacağını Ulusal Fındık Konseyi Yönetim Kurulu adına bugünden kamuoyu ile paylaşıyor, en derin sevgi ve saygılarımı sunarken önümüzdeki günlerde kutlayacağımız Ramazan Bayramının ülkemize, acıların olmadığı sevinçlerin paylaşıldığı huzurlu ve sağlıklı günler getirmesini temenni ediyorum. Giresun, 11.04.2023

Saygılarımla,

Yönetim Kurulu Başkanı

Hamza BÖLÜK


Yayın Tarihi: 11/04/2023 - 14:02