Dr. Akçay Samsun’u Gururla Temsil Etti


Dr. Akçay Samsun’u Gururla Temsil Etti

Almanya’nın Berlin kentinde yapılan maratonu Samsun Atasam Hastanesi Ortopedi doktorlarından İsmet Akçay, başarıyla koştu. Doktor Akçay, bitiş sonrası ‘Ülkem için, Samsun için, hastalarım için koştum’ dedi.

BERLİN MARATONU’NU KOŞTU

Berlin’de yapılan maratona katılan Samsunlu Doktor İsmet Akçay, koşuyu başarıyla tamamladı. Bu maraton için çok ciddi hazırlandığını belirten Doktor Akçay, ‘altı aydır bu maratona Samsun’da hazırlandım. İyi çalıştım. Başarıyla tamamladığım için çok mutluyum. Samsun’u ve ülkemi en iyi şekilde temsil ettiğimi düşünüyorum. Bu benim için bir başlangıç. Devamı gelecek.’ Diye konuştu.

GURUR DUYUYORUM!

Berlin Maratonunda 50137 numara ve üzerinde İsmet Türkiye yazan formayla koşan Samsun Atasam Hastanesinin başarılı Doktorlarından Op.Dr. İsmet Akçay’ı bitişte doktor olan Kadın doğum Uzmanı eşi Aysın Akçay bekliyordu. Bu mutluluğu eşine sarılarak yaşayan Akçay, ‘seninle hep gurur duydum. Yine gurur duyuyorum’ dedi. Akçay’a telefondan, sosyal medyadan ulaşan doktor meslektaşları, yakınları ve arkadaşları bu başarısından dolayı kutladılar. 


Yayın Tarihi: 23/09/2017