Dört Kameralı Telefonda Satış Rekoru


Dört Kameralı Telefonda Satış Rekoru

Çarpıcı tasarımı ve yüksek performansıyla dikkat çeken dört kameralı akıllı telefon Honor 9 Lite, satış rekorları kırarken, uluslararası teknoloji basınının önde gelen isimlerinden övgü topladı

Akıllı telefonun genç, trend belirleyen dijital markası Honor’un aralıkta tanıttığı dört kameralı akıllı telefonu Honor 9 Lite, şık tarzı, dört mercekli kamerası ve üstün kullanıcı deneyimi ile teknoloji basınının devleri tarafından övgü yağmuruna tutuldu.

Nisan ayında Türkiye’de satışa çıkan Honor 9 Lite, ultra ince yapısı, zarif görünümü ve 2,5D cam arka kaplama sayesinde parıldayan arka yüzüyle akıllı telefon dünyasının seçkin bir üyesi oldu. Tarz sahibi görünümü kadar performansıyla da öne çıkan Honor 9 Lite’ın hem ön hem arka yüzünde 13 MP + 2 MP çift mercekli kamera yer alıyor. Bu kameralar, güncellenmiş, özelleştirilebilen ve detayları vurgulayan Güzelleştirme özelliği sayesinde herkesin en iyi fotoğrafını çekiyor.

Sekiz çekirdek ile akıcı ve hızlı bir deneyim

Honor 9 Lite, standart 5,2 inç ekranlık gövdesine 5,65 inç uçtan uca FullView HD ekran sığdırmayı başarıyor. İçerisindeki ultra hızlı 16 nm, sekiz çekirdekli Kirin 659 çipset ve gelişmiş grafik işlemci ünitesi, Android 8.0 ve EMUI 8.0’ın yetenekleriyle birleşerek akıcı ve hızlı bir kullanım deneyimi ortaya koyan Honor 9 Lite, 3 GB bellek ve 32 GB depolama seçeneği sunuyor.

Safir Mavisi renk seçeneğine sahip Honor 9 Lite, Teknosa mağazalarında ve teknosa.com.tr’de 1.299 TL fiyatla satılıyor.


Yayın Tarihi: 09/05/2018