Doktorlar Canlı Yayında Katılımcıların Sorularını Yanıtlıyor


Doktorlar Canlı Yayında Katılımcıların Sorularını Yanıtlıyor

Büyük Anadolu Hastaneleri doktorları, Obezite, Metabolik ve Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Volkan Kınaş moderatörlüğünde İnstagram'dan gerçekleştirilen canlı yayında katılımcıların sorularını yanıtlayarak alanlarında önemli bilgiler paylaşıyorlar.

Büyük Anadolu Hastaneleri önemli bir hizmete daha imza attı. Hastanenin alanında uzman doktorları İnstagram canlı yayınında kendilerine iletilen sorulara yanıt vererek bilgiler paylaşıyorlar.
Obezite, Metabolik ve Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Volkan Kınaş moderatörlüğünde gerçekleştirilen ilk yayında Jinekolojik Onkoloji Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Burak Tatar, Over (Yumurtalık) Kanseri'nde Multidisipliner Yaklaşım üzerine konulu bilgilendirmesini yaptıktan sonra yanını takip eden kullanıcıların sorularına da yanıt verdi.
Dr. Tatar, özellikle koronavirüs salgını dolayısıyla hastaneye gelmekten korkan, fakat hastalıklarla ilgili olarak kendisinde belirti gösteren kişilerin mutlaka muayene olmasını gerektiğini hastanelerde her türlü önlemlerin alındığını korkmadan gelebileceklerini söyledi.
Jinekolojik problemlerin yaşam kalitesini düşürdüğünü hatırlatan Dr. Tatar, rutin olarak yapılan jinekolojik check-up (kontrol) muayenelerinin de hayati önem taşıdığını da ifade etti.
Koronavirüs (COVID-19) nedeniyle Büyük Anadolu Hastaneleri'nde enfeksiyona karşı gerekli tüm tedbirlerin alındığını ifade eden Moderatör Op. Dr. Volkan Kınaş, belirli periyotlarla gerçekleştirecekleri canlı yayınları hastanenin İnstagram hesabından takip edebileceklerini ve alanın da uzman doktorlara herkesin istediği soruları rahatlıkla sorabileceklerini söyledi.


Yayın Tarihi: 03/05/2020