Demir ve Tok’a Coşkulu Karşılama


Demir ve Tok’a Coşkulu Karşılama

Bayındırlık ve İskan eski Bakanı ve AK Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Demir ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok Kavacık Mahallesi sakinleri ile coşkulu bir karşılamayla bir araya geldi.

AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığınca düzenlenen buluşma programında Kavacık Mahallesi sakinleri Bayındırlık ve İskan eski Bakanı ve AK Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Demir ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’u meşaleler ve alkışlarla karşıladılar. Buluşmaya Demir ve Tok’un yanı sıra AK Parti İlkadım İlçe Başkan Vekili Serkan Akyüz, AK Parti İlkadım İlçe Kadın Kolları Başkanı Halime Kesmen, AK Parti İlkadım İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erdi Küçükosman, AK Parti İlkadım İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, Sivil Toplum Hareketi Samsun İl Bşk. Salih Şahin ve çok sayıda İlkadımlı katıldı.

TOK; “TÜM HİZMETLERİMİZ İNSAN ODAKLI OLDU”

Mahalle sakinlerinin gösterdiği ilgi karşısında büyük mutluluk ve gurur yaşadığını dile getiren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “Bu akşam soğuk bir havaya rağmen bizleri yalnız bırakmamanın da ötesinde çok samimi ve coşkulu bir şekilde karşılamanız nedeni ile her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu içtenliği gördüğümüz zaman hemen aklımıza insan odaklı yatırımlarımız geliyor. İlkadım Belediyesi olarak her zaman önce insan dedik ve tüm yatırımlarımızı bu düşünce etrafında şekillendirdik. 5 yıla yakın bu süreçte birçok hizmeti hayata geçirdik birçok mega projemizi sizlerle buluşturduk. Ama en önemlisi de başta çocuklar ve gençler olmak üzere hep geleceğe ve insanımıza yatırım yaptık” şeklinde konuştu.

DEMİR; “13 YIL BOYUNCA SAMSUN’U KARIŞ KARIŞ GEZDİM”

Ardından söz alan Bayındırlık ve İskan eski Bakanı ve AK Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Demir meşaleli karşılamaya teşekkür ederek mutluluğunu dile getirirken; “Sizlere hizmet için çıktığımız bu yola Milletvekilli olarak başlarken Samsunumuzu karış karış gezdim. Ladik’in Çarşamba’nın Alaçam’ın Bafra’nın Samsunumuzun 17 ilçesinin hangi köyünde hangi sokağında hangi mahallesinde ne eksik var hangi yolların bakıma ihtiyacı var biliyorum. Uzun süre hizmet için çalışırken sadece gündüzleri zaman kaybı olmasın diye geceleri Ankara ve Samsun arasında mekik dokuduk ve bunu seve seve yaptık. Şimdi o birikimlerimizi Büyükşehir Belediyemizde sizlerle birlikte projelendirerek Samsun’u geleceğe taşıyacağız. Bu projelerimiz arasında şu an fizibilite çalışmaları devam eden çok önemli bir proje var. O eski Samsun Fuarını yeniden hayata geçireceğiz ve Samsun Türkiye’nin bütün illerinden ziyaretçi çeken eşsiz bir fuar alanına sahip olacak. Ailecek ziyaret edilebilecek ve yiyecek içecekten alış verişe kadar, açık hava sinemasından dinlenme alanlarına kadar sahile yeni bir kimlik kazandıracağız” diye konuştu.

Ardından Kavacık Mahallesi sakinlerinin sorularını ve taleplerini dinleyen Demir ve Tok vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdiler.


Yayın Tarihi: 07/01/2019