Demir ve Tok Muhtarlarla Buluştu


Demir ve Tok Muhtarlarla Buluştu

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un ev sahipliğini gerçekleştirdiği buluşmada AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir İlkadımlı Muhtarlarla buluştu.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mustafa Demir’in de dediği gibi ilçe belediyesi veya büyükşehir belediyesi ayrımı olmadan bir mahalle veya bölgeye girerek tüm sorunları birlikte çözeceğiz” diye konuştu.

Yerel seçimlerde İlkadımlılardan büyük bir başarı beklediğini dile getiren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen programda AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir ile Site Camii Altı çarşı esnafını ziyaret ettiler.

İlkadım Belediyesi Ihlamur Cafe ve Restaurantta gerçekleştirilen buluşmada Bayındırlık ve İskan eski Bakanı ve AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, Samsun Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk, Samsun Muhtarları, İlkadım Belediyesi Meclis Üyeleri ve AK Parti ailesinin üyeleri ile bir araya geldiler. Buluşmada AK Partili belediyecilik anlayışı ile gerçekleşen hizmetler konuşulurken gelecek dönemde yapılacak hizmet ve projeler muhtarlarla paylaşıldı.

“MUHTARLARIMIZA BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR”

İlçe belediyeleri ile büyükşehir belediyesinin koordineli çalışmasının başarıyı getireceğini vurgulayan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “Uzun yıllardır siyasetin içerisinde olan Sayın Demir’in Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinde önemli başarılar ve büyük projelere imza atacağını biliyorum. Özellikle sanayi alanında Samsunumuzu ileriye taşıyacak projeleri hayata geçirecektir. Böylece istihdamda yeni başarılar yakalayacağımıza inancım tam. Tabii ki bu başarıların hayat bulması noktasında muhtarlarımız en önemli görevlerden biri olan vatandaşlarla kurduğumuz iletişimi sağlamaya devam etmelidirler. Yaşanan en büyük sıkıntılardan biri olan ilçe belediyeleri ve ya büyük şehir belediyesi yetki alanı gibi söylemlerden gelecek dönemde geride bırakmış olacağız. AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir’in de açıkladığı gibi ilçe belediyesi veya büyükşehir belediyesi ayrımı olmadan bir mahalle veya bölgeye girerek tüm sorunları birlikte çözeceğiz” diye konuştu.

DEMİR; “ASIL BELEDİYECİLİĞİ ÜRETİM, İSTİHDAM VE TİCARET ÜZERİNE KURACAĞIZ”

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un ardından söz alan Bayındırlık ve İskan eski Bakanı ve AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir; “Öncelikle muhtarlarımız arasında bayan muhtarlarımızın sayısının fazlalığı oldukça memnun edici. Ayrıca yine bu seçimlerde en çok bayan muhtar adayının yine İlkadım’dan çıkacağı anlaşılıyor. Başkanımız Erdoğan Tok’un da bayan muhtarların çokluğuna önem verdiğini biliyoruz. Bunun yanı sıra çok uzun yıllardır beraber aynı yollarda yürüdüğümüz arkadaşlarımızı burada muhtar olarak görmek ilk gün ki coşkumuzu yeniden hatırlattı. 19 Mayıs’ın şehri Samsun’umuzun hep coşkulu ve diri olduğunu bilmek mutluluk verici. Bu coşku ile birlikte 31 Mart’ta bayrağı devralmak nasip olursa o bayrağı en üste taşıyacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Türkiye’nin tamamında örnek alınacak uygulamaları birlikte hayata geçireceğiz. Hem vatandaşımızla hem siz değerli muhtarlarımızla hem de yerel yöneticilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Kentsel dönüşüm ve yenilemeye büyük önem veriyoruz. Ancak asıl belediyeciliği üretim, istihdam, ticaret, ihracat, sanat, kültür ve sosyal yaşam üzerine kuracağız” diye konuştu.

İLKADIM BAŞARIYI BU SEÇİMDE DE YAKALAYACAK

Ihlamur Cafe ve Restaurant’ta gerçekleştirilen buluşmanın ardından Site Camii’nde Cuma Namazını birlikte eda eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve Bayındırlık ve İskan eski Bakanı ve AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir Site Camii altı çarşısında esnaflarla bir araya geldiler. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinleyen heyet 31 Mart seçimlerinde İlkadım’da AK Partinin büyük başarı yakalayacağına inançlarının tam olduğunu belirttiler.


Yayın Tarihi: 27/12/2018