Cumhur İttifakı AK Parti Canik Seçim Koordinasyon Merkezi Açılıyor


Cumhur İttifakı AK Parti Canik Seçim Koordinasyon Merkezi Açılıyor

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “Türkiye Yüzyılı’na yakışır eser ve hizmetlerle ilçemize değer katmaya devam edeceğiz” dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Canik Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) gerçekleştirilecek açılış merasimiyle hizmet vermeye başlayacak. Canik Karşıyaka Mahallesi’nde yer alan Cumhur İttifakı AK Parti Canik SKM açılış töreni 25 Şubat 2024 Pazar günü, saat 16.30’da gerçekleştirilecek. Vatandaşları Cumhur İttifakı AK Parti SKM açılış programına davet eden Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “Hemşehrilerimizle olan birlik ve beraberliğimizle ilçemiz için çalışmaya devam ediyoruz” dedi. Açılış programına, AK Parti ve MHP Samsun Milletvekilleri de katılım sağlayacak.

Başkan Sandıkçı’dan Davet

Tüm vatandaşları Cumhur İttifakı AK Parti Canik SKM açılış programına davet eden Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “Görevde bulunduğumuz 5 yılda yatırımlar ve projelerle ilçemize değer kattık. Kazandırdığımız her eserde ilçemizin yarınlarını düşünerek hareket ettik. Canik’imiz için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ederek, Türkiye Yüzyılı’na yakışır eser ve hizmetlerle ilçemize değer katmaya devam edeceğiz. Tüm hemşehrilerimizi Cumhur İttifakı AK Parti Canik Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılış törenine davet ediyorum” şeklinde ifade etti.


Yayın Tarihi: 24/02/2024 - 19:05